Hotel VOILA CARAIMAN 3*

Localizare
Hotelul VOILA CARAIMAN este amplasat in nordul statiunii Mamaia, chiar pe malul lacului Siutghiol.

Facilitati
Unitatea este compusa din doua corpuri de cladire situate foarte aproape si ofera cazare in camere a caror dotare include aer conditionat, TV prin cablu, grup sanitar propriu, frigider, internet Wi-Fi. Unele camere din cele doua cladiri ale hotelului comunica intre ele, fiind ideale pentru familiile aflate in vacanta. De asemenea, toate camerele dispun de balcon propriu ce ofera o priveliste superba asupra lacului Siutghiol.

Restaurantul proprietatii serveste preparate gastronomice locale si internationale. Pentru divertismentul copiilor este pus la dispozitie un loc de joaca. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de plaja. Oaspetii care sosesc cu masina au la dispozitie parcarea privata a proprietatii.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de demipensiune.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata in nordul orasului Constanta, pe o fasie de nisip intre tarmul Marii Negre si Lacul Siutghiol, statiunea Mamaia, ,,perla litoralului romanesc”, este cea mai veche statiune a litoralului romanesc. Datorita plajei cu nisipul ultrafin, a marii linistite, a confortului oferit de unitatile de cazare dar si a numeroaselor spatii amenajate pentru copii, a multitudinii de restaurante de cel mai inalt nivel si a posibilitatilor multiple de divertisment, Mamaia este astazi una dintre cele mai atractive statiuni, in primul rand pentru familiile cu copii.

Va recomandam
-sa petreceti o seara de neuitat in restaurantele cu specific traditional sau international, la spectacolele de cabaret sau in cluburile si discotecile din statiune;
-sa practicati sporturi nautice, fie pe mare, fie pe Lacul Siutghiol;
-sa incercati toboganele cu diferite grade de dificultate ale parcului de distractii Aqua Magic;
-sa admirati marea si statiunea de la inaltimea de 50 m, in Telegondola