Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului

Site-ul http://hello-travel.ro este creat, detinut si administrat de catre SC Hello Travel Club SRL, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul  J26/797/2016, cod unic de inregistrare 36154590. Acest document stabileste termenii si conditiie in care puteti utiliza site-ul http://hello-travel.ro. Utilizarea acestui site, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu Hello Travel Club.

 • Navigand pe site-ul nostru va dati in mod automat acordul cu politica noastra de confidentialitate si cu termenii si conditiile folosirii acestui site web.
 • Acest lucru este mentionat prin mesajul de tip pop-up care apare la intrarea pe site pentru prima data.
 • Va puteti exprima dezacordul cu termenii si politicile noastre prin simpla parasire a site-ului inchizand fereastra sau tab-ul in care ati deschis site-ul.
 • Ne rezervam dreptul de a efectua modificari pe site, in Termeni si Conditii si in Politica de confidentialitate fara o notificare prealabila motiv pentru care va invitam sa consultati periodic aceasta pagina pentru a citi cea mai recenta versiune a acestora.

1.Drepturile utilizatorului

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este acela de obtinere de informatii privind ofertele Hello Travel Club, rezervari, abonare la newsletter, suport live sau prin email. Utilizatorul http://hello-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non comerciale. Orice alta utilizare nu este permisa.

2.Obligatiile utilizatorului

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dumeavoastra;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dumeavoastra sau membrii familiei dumneavoastra;
 • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
 • utilizatorul http://hello-travel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
 • utilizatorul http://hello-travel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
 • utilizatorul http://hello-travel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;
 • solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Hello Travel Club SRL pe adresa de email contact@hello-travel.ro.

3.Conditii generale de rezervare si achizitionare de servicii pe http://hello-travel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Hello Travel Club si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Hello Travel Club  nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Fiecare Turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare, etc. ale tarii in care calatoreste. Cetatenii straini trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care vor sa calatoreasca.

In momentul navigarii dumneavoastra pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu Hello Travel Club  pentru orice alte detalii suplimentare si complete.

4.Anulari / Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris Hello Travel Club  despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Hello Travel Club  sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Hello Travel Club  sau Furnizorul nu pot anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dumneavoastra prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Hello Travel Club   isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Hello Travel Club , al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
Hello Travel Club  sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Hello Travel Club   sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Hello Travel Club isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

6.Confidentialitate si informatii personale

Hello Travel Club S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu  numarul 0021437/ 2016.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea http://hello-travel.ro datele cu character personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate si prelucrate de catre Hello Travel Club in orice activitati si scopuri legate de marketing precum si in scopul realizarii de baze de date si de utilizare a acestora.

Hello Travel Club se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti (in cazul in care aceasta nu se afla printre partenerii agreati in mod expres), in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare si/sau procedurile judiciare.

7.Clauze de neraspundere

Site-ul http://hello-travel.ro este un site cu continut informativ. Hello Travel Club va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi.  Informatiile mentionate pe pagina noastra de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informarea dumneavoastra generala. Hello Travel Club nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor si nu garanteaza in niciun fel, implicit sau  explicit, realitatea, exactitatea, integralitatea, actualitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Datele si informatiile accesibile pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Hello Travel Club SRL. Posibilele neconcordante, erori, inexactitati care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului  si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Hello Travel Club .

Hello Travel Club nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana fizica si/sau juridical pentru niciun fel de daune care ar putea rezulta direct sau indirect, din utilizarea site-ului http://hello-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori, inexactitati, omisiuni.

Hello Travel Club este o agentie de turism detailista si actioneaza ca agent pentru terti furnizori, precum: hoteluri, furnizori de servicii turistice, linii aeriene, companii de asigurare, companii de inchiriat masini- denumiti in continuare Furnizori. Date fiind acestea, Hello Travel Club nu isi asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de catre  furnizorii enumerati mai sus si nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, calitatea, acuratetea produselor si/sau serviciilor ce sunt afisate pe acest site.

8.Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Hello Travel Club poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Hello Travel Club si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului http://hello-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate. Hello Travel Club nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestor site-uri, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

9.Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Hello Travel Club si partenerii sai detin drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site precum si a celor transmise prin intermediul postei electronice. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor si este proprietatea Hello Travel Club.
Fara un accord prealabli scris al Hello Travel Club este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers .

10.Profilurile calatorilor

Hello Travel Club colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin site-ul agentiei. Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

11.Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

Hello Travel Club   confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google.

12.Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul Dvs este protejat prin intermediul unei parole. Hello Travel Club face toate eforturile necesare si foloseste ultimele tehnologii disponbile pentru a va asigura protectia si securitatea datelor.

13.Cookies

Pentru a imbunatati continuu informatiile pe care vi le oferim , dar si pentru o navigare cat mai fluida pe site-ul nostru, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

14.Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.

15.Legislatie si jurisdictie

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea/funcţionarea/disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Politica de confidentialitate

Articolele de mai jos vin in completarea celor mentionate in pagina Confidentialitate.

• Colectam date personale doar cu acordul dumneavoastra si doar prin intermediul formularului de contact si doar pentru a va putea raspunde mesajelor, comenzilor, intrebarilor dumneavoastra si/sau sa va notificam cu privire la aparitia de noutati pe site-ul nostru.

 • Datele personale necesare comunicarii si solicitate prin intermediul formularului de contact sunt: Nume, E-mail, Telefon si Nume Societate daca este cazul.
  Nu raspundem mesajelor anonime in primul rand pentru ca nu am avea cum si in al doilea rand din motive de transparenta in comunicare pe care o pretindem de la interlocutorii si colaborarii nostri

• Nu trimitem e-mail-uri nesolicitate pe adresa de mail furnizata de dumneavoastra.

• Nu partajam informatiile furnizate de dumneavoastra cu terte parti si nu stocam datele dumneavostra online.

• Cookie-urile sunt folosite de noi doar pentru a asigura buna functionare a site-ului, nu sunt destinate sa colecteze, stocheze sau prelucreze date cu caracter personal. Aveți opțiunea de a seta browser-ul astfel încât să respingă cookies, caz în care unele functionalitati e posibil sa nu fie disponibile sau sa nu functioneze.

Cum puteti iesi din evidenta noastra

Respectam drepturile ce privesc protectia datelor dumneavoastra private reprezentand dreptul fiecarui utilizator de internet, drept urmare facem eforturi sa le asiguram protectia si va oferim metode prin care puteti iesi din evidenta noastra daca doriti acest lucru:

Daca doriti sa nu mai primiti notificari prin e-mail de la noi puteti solicita scoaterea din evidenta trimitand un mesaj la contact@hello-travel.ro sau contactandu-ne telefonic la unul din numerele din pagina Contact.

Pastram in evidenta datele dumneavoastra personale (date de facturare, date de livrare, adresa e-mail etc) cat timp sunt necesare colaborarii comerciale dintre noi si dumneavoastra sau pana solicitati in mod expres scoaterea din evidenta.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa contact@hello-travel.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica de utilizare a Cookie-urilor

Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-uri folosite

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe.

Cookie-urile per sesiune sunt temporare si raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).

Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului (fiind refolosite atunci cand acesta reviziteaza site-ul) pe o perioada definita in parametrii Cookie-ului sau pana cand sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile sunt folosite de noi doar pentru a asigura buna functionare a site-ului si a serviciilor oferite si a face cat mai placuta navigarea pe site-ul nostru.

Cookie-uri Google Analytics

Cookie-urile Google Analytics sunt folosite pentru a ajuta site-ul sa analizeze modul in care utilizatorii navigheaza.
Toate informatiile colectate de acest tip de cookie sunt anonime, ne permit sa aflam numarul de utilizatori ai website-ului nostru si modul in care acestia se deplaseaza pe website atunci când il folosesc si au ca scop de a ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza website-ul.

Informatiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de catre dvs. a site-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite.
Google poate transfera aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este solicitat prin lege, sau in cazul in care terte parti afecteaza procesul de informatii cu privire la numele Google.
Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date detinute de catre Google. Aveti dreptul sa refuzati utilizarea de cookie-uri prin selectarea setarilor corespunzatoare in browser-ul dvs.
Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra de catre Google in modul si in scopurile mentionate mai sus.

Mai multe informatii despre politica si cookie-uri Google.

Continut inglobat de pe alte situri web

Paginile din acest sit pot include continut inglobat (de ex: clipuri Youtube, imagini, harta Google etc.).
Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta ca si cum ati vizita direct acele site-uri web.
De exemplu daca sunteti logat pe Google+ si folositi harta de la pagina Contact Google va monitoriza interactiunea cu continutul inglobat ca si atunci cand accesati direct Google Maps.

Stergerea sau blocarea Cookie-urilor

Se poate face folosind aplicatii dedicate sau metodele puse la dispozitie de browser-ul dumneavoastra.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Instructiuni de blocare a cookie-urilor: