Hotel VERA 3*

Localizare
Hotelul de 3* VERA este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 200 de metri de plaja cu nisip.

Facilitati
Camerele proprietatii, modern mobilate, sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu canale prin cablu, frigider, telefon, internet wireless, baie privata. Unele camere au balcon. Cele doua restaurante, tip bufet si a la carte, va asteapta cu delicioase preparate culinare cu specific traditional si international. Vara, oaspetii pot lua masa si la terasa hotelului.

Hotelul ofera acces gratuit la piscina in aer liber. Copiii au la dispozitie o piscina si un loc de joaca in aer liber.

Proprietatea ofera parcare proprie in limita locurilor disponibile.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim pensiune completa.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 m si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.