Sol Marina Palace 4 *

Localizare
Luxosul hotel Sol Marina Palace este situat pe una din cele mai inalte coline din orasul Nesebar, la 300 de plaja din statiunea Nessebar, intre orasul istoric si orasul nou.  Arhitectura hotelului este una moderna, cu mult metal si sticla, cu terase futuriste situate la inaltime, lifturi panoramice.

Facilitati
Spatioase si modern mobilate, camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit, baie cu cada/dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, minibar, telefon. Toate camerele au un balcon mobilat cu scaune si masuta. Unele camere au vedere la mare.  Internet wireless este disponibil in camerele hotelului si este contra cost.

Pe acoperis exista o piscina in aer liber si un bar cu terasa. De aici, puteti admira vederea panoramica la zona din jurul hotelului.

Oaspetii hotelului au acces la urmatoarele servicii si facilitati:  receptie deschisa non-stop,  restaurant, baruri, sala de conferinte, camera de bagaje, terasa, gradina, lift, inchirieri auto, piscina exterioara pentru adulti, cu sectiune pentru copii, centru SPA, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, solar, parcare.

Servicii incluse
-cazarea;
– masa in regim de  all inclusive.

Nu sunt incluse
-transportul;
-asigurarea medicala si storno;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Situat pe o peninsula stancoasa, la 38 de km de Burgas, orasul Nessebar a fost declarat rezervatie arheologica si arhitecturala si este inclus pe lista patrimoniului mondial cultural UNESCO.