SANDA 2*

Localizare
Hotelul Sanda este situat intr-o zona linistita a statiunii Venus, la doar 7 minute de mers pe jos fata de plaja (cca 250m).

Facilitati
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai camere duble si garsoniere alcatuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila. Dotarea standard a camerelor include televizor, frigider, grup sanitar propriu, prevazut cu cada si dus. Camerele situate in partea de sud a hotelului au balcon mai mare, cu doua sezlonguri.
In zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. La proprietate exista un loc de joaca pentru copii.
Sunt disponibile facilitati de gratar, iar pentru copii se ofera un loc de joaca. La hotel exista o parcare privata, gratuita pentru oaspetii hotelului. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii incluse:
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun (optional).

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Localizata intre Saturn la sud si Cap Aurora la nord, Venus este o oaza de verdeata in care rasar hoteluri impunatoare ce poarta, in marea lor majoritate, nume de fete. Statiunea dispune de o plaja naturala larga, fragmentata de golfulete. In statiune exista posibilitatea de a face bai de namol pe malul Lacului Venus

Va recomandam:
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice;
-sa mergeti la cursurile de echitatie de la Herghelia Mangalia. Herghelia Mangalia este cea mai mare din sud-estul Europei si este populata numai cu cai de rasa.