Pentru o vacanta fara griji

NU UITATI! Plata primei de asigurare si incheierea politei trebuie sa se faca cu cel putin o zi inainte de inceperea calatoriei, pentru intreaga perioada a calatoriei.

Bucurati-va de vacanta dumneavoastra!

Indiferent unde calatoriti, cu partenerul sau pe cont propriu, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria.

Alegeti cel mai potrivit pachet de asigurare in functie de destinatia calatoriei, de durata si tipul calatoriei.

 1. Calatoriti frecvent?
  ASIGURAREA ANUALA MULTITRIP
  , pe toata durata anului, este cea mai buna alegere! Veti calatori in siguranta ori de cate ori doriti fara a avea grija incheierii unei asigurari.
 2. Calatoriti cu familia?
  Puteti opta pentru PACHETUL DE PROTECTIE PENTRU INTREAGA FAMILIE (doi adulti si 1- 5 copii ai acestora cu varsta pana in 18 ani).
 3. Planificati o vacanta pe termen lung sau mergeti intr-o vizita la rude in strainatate pentru mai mult de trei luni, pana la un an?
  PACHETUL LONG TRIP
  este alegerea perfecta.
 4. Plecati intr-un city break sau intr-o calatorie de afaceri?
  Cautati o asigurare medicala care sa va ofere un raport calitate – pret cat mai avantajos?
  PACHETUL CLASIC este mai mult decat atat. Beneficiati de protectie, atat in cazul unei imbolnaviri, a pierderii sau deteriorarii bagajului de calatorie, cat si in cazul in care ati provocat fara voie daune persoanelor sau obiectelor.
 5. Iubiti iarna si va relaxeaza practicarea sporturilor de iarna?
  Se poate intampla sa primiti cu intarziere bagajul, sa pierdeti sau sa deteriorati echipamentul de schi inchiriat, sa suferiti o accidentare sau sa accidentati fara voie o alta persoana. Pentru toate aceste situatii, PACHETUL CU PROTECTII MULTIPLE WINTER SPORTS este garantia pentru o vacanta relaxanta la schi.
 6. Calatoriti in Bulgaria?
  BULGARIA CLASIC  si BULGARIA PREMIUM asigura protectie in cazul unor imbolnaviri.
 7. Calatoriti frecvent cu masina?
  Beneficiati de mobilitate garantata pentru dumneavoastra si masina dumneavoastra si de cea mai rapida interventie in cazul unei pene, a unei avarii sau a unui accident. PACHETUL DE ASIGURARE AUTOASISTENTA va ofera mobilitate si ajutor competent si in viata de zi cu zi, oriunde pe teritoriul Romaniei si al Europei.

Pentru ca exista situatii in care pur si simplu nu puteti pleca in calatorie avand o problema medicala, daune elementare sau un caz de urgenta care va obliga sa ramaneti acasa, pentru ca in cele mai multe cazuri evenimentele neprevazute  se intampla cu putin timp inaintea plecarii in calatorie, situatie  in care costurile de anulare sunt adesea de 85-100% din pretul calatoriei, va punem la dispozitie PACHETELE DE ASIGURARE CU PROTECTIE  IN CAZUL ANULARII CALATORIEI:
–    PRODUSUL STORNO este un pachet complex cu o multitudine de evenimente asigurate pentru a va proteja atat in cazul anularii, cat si in cazul intreruperii calatoriei.
–    PRODUSUL TRAVEL include pe langa protectia storno si protectia medicala pe durata calatoriei, costuri de cautare si salvare dar si  compensatie in caz de invaliditate si deces.

Pentru mai multe informatii sau achizitionarea unei polite va stam la dispozitie:

Numele

Adresa de email (obligatoriu)
*

Subiect

Mesaj

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile*

* Puteti consulta termenii nostri si politica noastra de confidentialitate aici.

Telefon:
+40 722.28.18.11

+40 744.77.80.90

E-mail:
contact@hello-travel.ro