Pensiunea Casa Sibiana 4*, Sulina, Delta Dunarii

Localizare
Situata linga plaja orasului Sulina, cea mai estica localitate a Romaniei, Pensiunea Casa Sibiana va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului intr-un cadru natural deosebit.

Facilitati
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, birou. WiFi gratuit este disponibil în toate camerele.
Restaurantul serveste mancaruri din peste, precum si alte specialitati locale.
Beneficiind de un loc de acostare la mal si ambarcatiuni proprii – un catamaran si barci cu motor – proprietatea ofera turistilor sai posibilitatea de a efectua plimbari in Delta Dunarii sau spre localitatile invecinate. Pentru copii, proprietatea a amenajat un loc de joaca.

Servicii incluse
– cazarea.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Va invitam sa vizitati Delta Dunarii, acest vast si complex mediu natural, sa va plimbati cu barca pe canalele si lacurile ce o alcatuiesc, sa ascultati freamatul stufului si zgomotele naturii si sa descoperiti cat mai multe dintre cele 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de pasari, 44 specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii si 133 de specii de pesti. In relatie directa cu resursele naturale ale deltei ocupatiile traditionale ale locuitorilor sunt pescuitul, agricultura, cresterea animalelor, taierea stufului iar in unele zone agroturismul. Alaturi de romani, care sunt majoritari, traiesc in deplina armonie alte 21 nationalitati dintre care cele mai bine reprezentate sunt rusii – lipoveni, ucrainienii si turcii , tatarii. Datorita acestei particularitati, Delta este considerata cea mai cosmopolita unitate geografica de pe glob.

Va recomandam
-sa savurati un bors de peste si sa nu uitati sa rugati gazdele sa va impartaseasca secretul retetei;
-sa vizitati Farul din Sulina, Padurea Letea;
-sa faceti o plimbare cu barca pe bratele Dunarii, alaturi de un pescar lipovean.