Hotel OVICRIS 2*

Localizare
Hotelul OVICRIS este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 200 de metri de plaja cu nisip.

Facilitati
Camerele hotelului includ urmatoarele dotari: baie privata cu dus, frigider, televizor, balcon.Proprietatea ofera oaspetilor sai urmatoarele servicii: receptie deschisa non stop, camera de bagaje, restaurant in sistem bufet, bar, terasa acoperita, gradina. De asemenea, accesul Wi Fi este disponibil gratuit in zonele publice.
Hotelul ofera parcare privata, la un cost suplimentar.

Servicii incluse:
– cazarea.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 m si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.