Mon Jardin 4*, Mahmudia, Delta Dunarii

Localizare
Hotelul de 4* MON JARDIN situat în comuna Mahmudia din mijlocul Deltei Dunarii, la 30 km de Tulcea, ofera conditii excelente atat pentru relaxare si agrement, cat si pentru intalniri de afaceri.

Facilitati
Camerele hotelului MON JARDIN dispun de aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit (in spatiile comune). Unele camere au vedere la Dunare. Restaurantul proprietatii serveste preparate din bucataria traditionala si internationala, iar barul ofera diverse bauturi, inclusiv bauturi alcoolice.
Oaspetii hotelului pot participa la urmatoarele activitati: barbeque cu berbecut la rotisor, degustare de vinuri din podgoria Sarica Niculitel, partide de pescuit, picnic pescaresc pe malul Dunarii, vizitarea rezervatiei Letea, excursii cu ambarcatiuni in Delta Dunarii. Copiii au la dispozitie, pentru distractie, un loc de joaca.
Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri, sala cu o capacitate de 100 persoane si dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet, va sta la dispozitie. Hotelul dispune de o piscina in aer liber dotata cu sezlonguri si umbrele.
Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii incluse
– cazarea;
– serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Va invitam sa vizitati Delta Dunarii, acest vast si complex mediu natural, sa va plimbati cu barca pe canalele si lacurile ce o alcatuiesc, sa ascultati freamatul stufului si zgomotele naturii si sa descoperiti cat mai multe dintre cele 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de pasari, 44 specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii si 133 de specii de pesti. In relatie directa cu resursele naturale ale deltei ocupatiile traditionale ale locuitorilor sunt pescuitul, agricultura, cresterea animalelor, taierea stufului iar in unele zone agroturismul. Alaturi de romani, care sunt majoritari, traiesc in deplina armonie alte 21 nationalitati dintre care cele mai bine reprezentate sunt rusii – lipoveni, ucrainienii si turcii , tatarii. Datorita acestei particularitati, Delta este considerata cea mai cosmopolita unitate geografica de pe glob.

Va recomandam
-sa savurati un bors de peste si sa nu uitati sa rugati gazdele sa va impartaseasca secretul retetei;
-sa vizitati Farul din Sulina, Padurea Letea;
-sa faceti o plimbare cu barca pe bratele Dunarii, alaturi de un pescar lipovean.