Hotel Lotus Therm SPA & Luxury Resort 5*, Baile Felix

Localizare
Confort absolut, stralucire, eleganta pura, relaxare care se transforma in refacere, improspatare si intinerire – aceasta este filozofia resortului LOTUS THERM SPA & LUXURY situat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi, nuferi albi si nuferi termali.

Facilitati
Spatioase si modern mobilate, camerele proprietatii ofera minibar, telefon, TV LED, conexiune la internet, seif, incalzire si aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta.

Felixarium, aqua-park-ul inedit, unic in Romania, ofera 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata. Deasupra piscinelor interioare, cupola retractabila lasa la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Centrul balnear si SPA pune la dispozitia oaspetilor resortului urmatoarele servicii si terapii: hidroterapie, impachetari si bai cu namol, impachetari cu parafina, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apa termala, cosmetica, saune si o fantana cu gheata.

Spatiul de conferinte din Salonul Topaz, dotat cu cele mai moderne echipamente, are acces la cafe-bar si la terasa. Restaurantul proprietatii serveste preparate culinare internationale.
Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de demipensiune;
-tratament.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Asezata in Campia Crisurilor, la o altitudine de 150 m, beneficiind de un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate, statiunea Baile Felix este ideala pentru turismul balnear. Bogata in izvoare de ape minerale termale (20-48°C), oligotermale, radioactive, continand sulf, calciu, sodiu, statiunea beneficiaza de baze de tratament moderne, avand toate dotarile necesare pentru bai in cada sau bazin cu ape minerale, kinetoterapie in bazine cu apa minerala termala, impachetari cu namol cald, fizioterapie, inhalatii si aerosoli etc.

Va recomandam
-sa va distrati la Aqua Park President, unde veti gasi 13 piscine interioare, 5 piscine exterioare, tobogan interior si exterior, bazin cu valuri, sauna turceasca, sauna finlandeza, centru de masaj, grota mediteraneana, zona de biliard, snooker, bowling, tenis de masa, sala de squash, sezlonguri si numeroase terase;
-sa vizitati rezervatia naturala paleontologica Dealul cu Melci;
-sa admirati Lacul cu Nuferi unde cresc specii rare precum Nufarul alb (Nymphaea Alba), Lotusul Sacru (Nelumbo Nucifera), Nufarul termal (Nymphaea lotus var. Thermalis) si Chiparosul de Balta (Taxodium distichum);
-sa faceti o excursie la Pestera Ursilor, la Ghetarul de la Scarisoara sau in zona turistica Padis.