Impact G 3*, Costinesti

Localizare
Hotelul de 3* IMPACT G este situat langa lac, in zona centrala a statiunii Costinesti. 150 de metri despart proprietatea de plaja din Costinesti.

Facilitati
Camerele moderne si spatioase includ urmatoarele dotari: baie proprie cu dus, aer conditionat, TV cu canale prin cablu, frigider, balcon. Unele camere au vedere la mare.

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: parcare, internet wireless, restaurant cu terasa, seif si magazine la receptie.

Servicii incluse
– cazarea.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Cand spunem Costinesti, ne gandim la statiunea tineretului, la Radio Vacanta, la Obelisc sau la epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Plaja cu lungime de 1 km, nisipul fin, spectacolele si concertele organizate in fiecare seara in discotecile din statiune sau la Teatrul de Vara, terenurile de sport, o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta pe Lacul Costinesti fac din Costinesti destinatia pefecta pentru vacanta de vara.

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing;
-sa participati la evenimentele culturale si de divertisment: „Serbarile Marii”, „Gala tinerilor actori”, Festivalul national de jazz”, „Salonul national de grafica satirica pentru tineret”;
-sa asistati la concertele, spectacolele care au loc la Teatrul de Vara.