Hotel IBIZA 3*

Localizare
Situata in centrul statiunii Eforie Nord, la doar 300 de metri de Plaja Belona, proprietatea este locul perfect pentru petrecerea unui concediu de vis.

Facilitati
Camerele moderne, spatioase au urmatoarele dotari: aer conditionat,TV cu canale prin cablu, minibar, balcon, baie proprie cu cabina sau cada cu hidromasaj, uscator de par. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toate camerele. Micul dejun este servit zilnic, iar oaspetii proprietatii pot savura bauturi calde si reci la barul hotelului.

Parcarea este disponibila gratuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 m si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.