Hotel Union 3*

Localizare
Situat la 30 de metri de plaja statiunii Eforie Nord, hotelul de 3* Union reprezinta locatia perfecta pentru petrecerea unei
 vacante de vis sau a unui sejur de afaceri la malul Marii Negre.

Facilitati
Hotelul dispune de camere duble si apartamente  ce sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, balcon, TV cu canale prin cablu, minibar, aer conditionat, internet wireless.

Restaurantul hotelului ofera preparate din bucataria traditionala si internationala. La bar si pe terasa hotelului, ce are vedere spre mare, se servesc bauturi alcoolice si racoritoare.  Proprietatea ofera oaspetilor sai si o piscina, o parcare gratuita si o sala de conferinta cu o capacitate de 250 locuri, modern echipata.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.