Hotel Tusnad 2*, Baile Tusnad

Localizare
Hotelul Tusnad se afla in centrul statiunii Baile Tusnad, la 300 m de parcul de aventuri .

Facilitati
In anul 2006, hotelul, situat in centrul Tusnadului, a fost renovat partial astfel ca 23 de camere sunt acum clasificate la 3*.  Camerele de 2* sunt dotate cu: telefon, baie cu cada/ dus si articole de toaleta gratuite, TV cu canale prin cablu, balcon. Camerele de 3* sunt dotate cu: telefon, TV cu canale prin cablu, balcon, minibar, baie cu cada/ dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, mocheta, garderoba/dulap. WiFi gratuit este disponibil in toate camerele.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun a la carte. Restaurantul serveste mancaruri romanesti si o varietate de preparate internationale.

Baza de tratament din cadrul complexului deserveste 900 pacienti/zi. Aici se pot trata afectiuni cardiovasculare cat si afectiuni reumatismale, boli ale sistemului nervos, digestive, endocrine, metabolice si de nutritie  ale rinichiului si cailor urinare, respiratorii si boli profesionale .

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop,  piscina cu apa termala, teren tenis, sala de fitness, frizerie, masaj, coafura, cosmetica, parcare.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Cea mai mica statiune balneara din tara, Baile Tusnad, cunoscuta si ca “Mica Elvetie”, este situata in partea sudica a Depresiunii Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc, la o altitudine de 650 de metri.  Statiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete, recomandata pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, urinare si ale sistemului nervos, dispune de 44 de izvoare naturale si foraje din care in prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale. Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat tonic, favorabil reconfortarii psihice.