Hotel Sherwood Greenwood Resort 4*

Localizare

Hotelul Sherwood Greenwood Resort este situat in regiunea Goynuk, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de Kemer.

Cazare

Sherwood Greenwood Resort oferă o selecție de camere, de la camere standard la apartamente king.

Camere: Fiecare dintre camerele noastre are un caracter și farmec propriu. Toate sunt decorate unic, mobilate cu gust și oferă cel mai înalt confort.
Fiecare camera dispune de: încălzire și aer condiționat, parchet, minibar (gol, la cerere umplut – suplimentar), baie și duș, telefon cu linie directă, personalizată în cameră în condiții de siguranță (suplimentar) de bani, televiziune prin satelit, telefon in baie, uscător de păr, balcon.

Standard rooms: camere standard includ un pat single, un pat dublu și baie. Dimensiunea camerei: minim 19 m2
Bungalow rooms: includ un pat, un pat dublu, și o baie.

Dimensiunea camerei: minim 19 m2
Family rooms: includ un pat dublu și două paturi de o persoană cu doua dormitoare separate, și o baie.Dimensiunea camerei minim 50 m2

Deluxe Bedroom Suites: includ un pat dublu și două paturi single, și baie. Dimensiunea camerei: minim 40 m2

Deluxe Bedroom and Sitting Group Suites: includ un pat dublu cu grup relaxare și baie.

Dimensiunea camerei: minim 40 m2

King Suites: includ 2 dormitoare și 2 bathrooms.Unul dintre dormitoare are un pat dublu, iar celălalt dormitor are un pat de o persoană și de grup relaxare. Dimensiunea camerei: minim 60 m2.

Facilități Resort

Piscine: Există două piscine în aer liber : piscină principală mare pentru adulți , tobogane , o zonă profundă pentru adulți și zona de trecere prin vad pentru copii . Piscină pentru copii cu tobogane și o zonă de trecere prin vad . Există o piscină interioară încălzită și o piscină pentru copii trecere prin vad .
Beach – biliard si Arcade : frumoasa plaja , pietriș este pentru uzul exclusiv al oaspetilor nostri . Plaja are o intrare apă de adâncime mică . Șezlonguri , perne și umbrelele sunt gratuite .
Sporturi nautice – Magazine : nautic , jetskiing , navigație , precum și inchirieri motorizate și nemotorizate sunt disponibile . Oferim schimb valutar la recepție.

Jocuri cu mingea: Există un teren de tenis în aer liber . Baschet , și tenis de masă sunt de asemenea disponibile.

Club pentru copii: Mini clubul pentru copii este disponibil pentru copii între 4 și 12 ani . Mini Clubul Copiilor este profesional supravegheat și plin de activități, copiii se vor bucura în timp ce isi fac prieteni din intreaga lume . Mini clubul pentru copii oferă : , zona de joaca , joc de interior și camera de televiziune , painting, arte și meserii , muzică, dans , gimnastică și înot , vânătoarea de comori , petreceri tematice , mini disco seara magica , circ și spectacole muzicale .

Restaurant

Personalul nostru așteaptă să vă urez bun venit la unul din restaurantele și barurile noastre. Petreceți o seară din săptămână pentru a lua masa într-un splendid restaurantul nostru à la carte. Fiecare fel de mancare este o sursa de inspiratie, care va satisface multe gusturi. O gamă largă de băuturi alcholic si fara alcool sunt disponibile.

Greenwood Restaurant: Bucurați-vă de micul dejun, prânz și cină în sala de mese. O selecție largă de mâncăruri internaționale, oferă câte ceva pentru toată lumea în familia ta.
Snack Restaurant și Bar: Băuturi, snacks-uri si în stil al fresco.
Grădină Snack alimentare si bar: Bucurați-vă de fast-food și băuturi în zona noastră grădină frumoasă.

Italian Restaurant A’la Carte: Luați masa într-o atmosferă specială în aer liber, capteaza simtul și gustul Mării Mediterane cu specialități italiene.

Disco: puteti bea si dansa toata noaptea pe vechile si favoritele hit-uri si totodata si cele din topurile de astăzi.

All Inclusıve Concept

Greenwood Restaurant Main Restaurant
07:00 – 11:00 Breakfast
12:30 – 14:00 Lunch
19:00 – 21:00 Dinner
23:00 – 24:00 Late Dınner
12:00 – 16:00 Snack Restaurant
12:30 – 14:30 Beach Snack Restaurant
19:00 – 21:00 Italian A la Cart Restaurant Italian A la Carte in the evening.
10:00 – 22:00 Lobby Bar In the lobby area (main building).
10:00 – 24:00 Pool – Snack Bar Shaded area by the main pool.
10:00 – 17:00 Beach Bar Shaded area beach side.
10:00 – 17:00 Garden Bar Shaded area in the garden.
24:00 – 02:00 Disco Bar Indoor disco with dance floor, music, seating area and bar

Preţul final include

 • Cazare 7 nopţi
 • Servicii masă conform specificaţiilor hotelului
 • Bilete avion charter dus-întors, zbor direct
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Bagaj de cală 20kg, bagaj de mână 7 kg
 • Taxele de aeroport
 • Asistenţa turistică locală

Preţul final nu include

 • Asigurarea medicală şi storno
 • Excursiile opţionale şi taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte informaţii utile

 • Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.
 • Agenţia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei vă rugăm verificaţi pagina de internet a hotelului ales de către dumneavoastră.
 • Distribuţia camerelor la hoteluri de face de către recepţiile acestora. Urmare a acestui fapt, vă rugăm să rezolvaţi problemele legate de amplasarea sau apectul camerei direct la recepţia hotelului, asistat de către reprezentant.
 • Întrucât pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelul poate solicita taxe suplimentare (pentru minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat, etc), vă rugăm să solicitaţi recepţionerului, în momentul sosirii dumneavoastră la hotel, să vă informeze cu exactitate asupra acestor costuri suplimentare.