Hotel Regnum Carya Golf & Spa Resort 5*

LOCALIZARE

Hotelul este situat la 1 km de centrul orasului Belek, 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya. Deschis in luna aprilie 2014 si este situat pe malul marii.

CAZARE

LUXURY ROOM GOLF VIEW (50m2  plus 12 m2 balconul) – sunt situate in cladirea principala si au vedere la terenul de golf. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) sau cu paturi twin (1,40 x 2,20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV, oglinda, aer conditionat, seif digital, minibar, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada, 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon, set de arome. Fier de calcat si masa de calcat. Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant

GOLF FAMILY BY POOL SWIM UP  – sunt situate pe terenul de golf al resortului, cemerele sunt dotate cu LED TV, oglinda, aer conditionat,minibar, seif digital, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, 5 tipuri de perne (la alegere), dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp.) Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.

GOLF ROOM BY POOL SWIM UP (100mp) – sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina de 140mp pe care o impart cu alta camera. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) sau cu paturi twin (1,40 x 2,20m), LED TV-oglinda, aer conditionat,minibar, seif digital, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, 5 tipuri de perne (la alegere), dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp.)  Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant

LUXURY SUITE SEA VIEW (100mp) – sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au living cu birou, un dormitor cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV-oglinda,  aer conditionat, seif digital, maxibar, telefon direct, WI-FI, masa de calcat si fier de calcat, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ziare in limba turca, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si jacuzzi , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, dressing si balcon (24mp.). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice.
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant

GOLF SUITE BY POOL SWIM UP (100mp) – sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina privata de 120 mp. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m), doua bai cu cada si cabina de dus, doua chiuvete, halat de baie, papuci, uscator de par, set de baie special pentru copii, living cu birou, dressing si terasa de 24mp. Camerele sunt dotate cu LED TV-oglinda in dormitor si in baie, aer conditionat, minibar, seif digital, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca,  5 tipuri de perne (la alegere). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice.
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant

Presidential suite (150mp) – sunt situate in cladirea principala si au vedere spre mare si spre golf. Camerele au living cu loc de odihna si loc de cinat, doua dormitoare, unul cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) si celalalt cu paturi twin (1,40 x 2,20m). Fiecare camera are baia proprie, una avand WC, cabina de dus si jacuzzi, LED TV-oglinda si 2 chiuvete iar cealalta WC si cabina de dus. Camerele sunt dotate cu: LED TV-oglinda, aer conditionat, seif digital,maxibar, full bar set(sticle de 70 cl.Martini Bianco, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Olmeca Tequia, Chivas Regal, Russian Standard Vodka, Bombay Sapphire, Cin, Baileys, Mumm Cordon Rouge Champagne),  telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca, masa de calcat si fier de calcat, dressing, 5 tipuri de perne (la alegere) halat de baie, papuci, 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, dressing si balcon (de 12mp.sau 20mp). Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani,Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice, sampanie si flori. Pe tot parcursul sederii, acestia au acces gratuit la restaurantele  A la Carte, pot servi micul dejun continental in camera si au gratuitate la Room Service.
Turistii cazati la Presidential Suite pot beneficia de transfer VIP de la aeroport la hotel si retur, le este pus la dispozitie un majordom. Intre ora 9:00 si 19:00 pot beneficia de pavilioanele private ale resortului .
Capacitate : 4 adulti+ 1 infant

CARYA GOLF VILLAS (250mp) – sunt situate pe terenul de golf al resortului, avand piscina privata de 120mp. Camerele au living  cu birou si spatiu pentru cinat, dressing, terasa de  100 mp., trei dormitoare, unul cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) si celelalte cu paturi twin (1,40 x 2,20m). Fiecare dormitor are baie proprie, una cu dus, jacuzzi, 2 chiuvete, si LED TV-oglinda, si celelalte cu WC si cabina de dus.Camerele sunt dotate cu LED TV-oglinda in dormitor si in baie, aer conditionat,maxibar, full bar set(sticle de 70 cl.Martini Bianco, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Olmeca Tequia, Chivas Regal, Russian Standard Vodka, Bombay Sapphire, Cin, Baileys, Mumm Cordon Rouge Champagne),  seif digital, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, ciocolata oferita la culcare, cadou de plecare, ziare in limba turca, masa de calcat si fier de calcat, 5 tipuri de perne (la alegere) set de baie special pentru copii. Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe exotice, sampanie si flori. Pe tot parcursul sederii, acestia au acces gratuit la restaurantele  A la Carte, pot servi micul dejun continental in camera si au gratuitate la Room Service.
Turistii cazati la Carya Golf Villa pot beneficia de transfer VIP de la aeroport la hotel si retur, le este pus la dispozitie un majordom. Intre ora 9:00 si 19:00 pot beneficia de pavilioanele private ale resortului .
Capacitate : 6 adulti+ 1 infant

Family Roof Room (85 m2 + min.40 m2 terrace) situate in cladirea principala, 2 dormitoare unul cu pat king size (2,00 x 2,20 m), celalalt cu paturi twin (1,40 x 2,20m), 2 bai una avand cabina de dus si cealalta cada si cabina de dus, loc de odihna, dressing, masa+fier de calcat, 2 TV LED – oglinda. Capacitate maxima 5 adulti+1 infant.

Family Roof Room (85 m2 + min.40 m2 terrace) situate in cladirea principala, 2 dormitoare unul cu pat king size (2,00 x 2,20 m), celalalt cu paturi twin (1,40 x 2,20m), 2 bai una avand cabina de dus si cealalta cada si cabina de dus, loc de odihna, dressing, masa+fier de calcat, 2 TV LED – oglinda. Capacitate maxima 5 adulti+1 infant.

Carya Golf Villa (250 m2 +100 m2 terrace). Piscina privata (120 m2), 3 dormitoare (1 dormitor cu pat king size (2,00 x 2,20 m), 2 dormitoare cu paturi twin (1,40 x 2,20 m), 3 bai (o baie cu dus + cada cu jacuzzi, TV LED – oglinda, 2 bai cu dus), living room, loc de luat masa, birou, dressing. Capacitate maxima 6 adulti + 1 infant.

Crown Villa 3500 mp (440mp piscina + gradina) piscina privata incalzita (440mp), terasa, living, loc de luat masa, semineu, centru SPA privat (sauna, baie turceasca, camera cu aburi, sala de fitness, bucatarie complet echipata, jacuzzi exterior, incalzire in pardoseala, 5 bai, jacuzzi si sauna in dormitorul principal, terasa+bar, sala conferinte, room service si acces la restaurantele A’la carte, mancare si bauturi la Carya Golf Club, majordom si sofer personal, transfer VIP cu elicopterul (maxim 4 persoane), ferestre antiglont, parcare privata. Capacitate maxima 10 adulti.

FAMILY ROOF ROOM SEA VIEW (85mp) – sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au doua dormitoare, unul cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) si celalalt cu paturi twin (1,40 x 2,20m). Fiecare camera are baia proprie, una avand cabina de dus si cealalta cada si cabina de dus. Camerele sunt dotate cu: LED TV-oglinda, aer conditionat, seif digital,minibar,  telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, 5 tipuri de perne (la alegere) halat de baie, papuci, 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, dressing si balcon (de minim 40mp), fier de calcat si masa de calcat. Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani,Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate: 5 adulti+ 1 infant

LUXURY ROOM SEA VIEW (50mp) – sunt situate in cladirea principala si au vedere la mare. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial (2,00 x 2,20m) sau cu paturi twin (1,40 x 2,20m), 5 tipuri de perne (la alegere), LED TV-oglinda, aer conditionat, seif digital, minibar, telefon direct, WI-FI, set pentru prepararea ceaiului si a cafelei, dressing, halat de baie, papuci, baie cu dus si cada , 2 chiuvete, uscator de par, set de baie special pentru copii, loc de odihna, birou, dressing si balcon (12mp.), fier de calcat si masa de calcat. Pentru familiile cu copii pun la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani,Nesquik  7-12 ani).
La primire turistii sunt intampinati cu un platou cu fructe.
Capacitate : 3 adulti+ 1 infant

SERVICII

Luxury All Inclusive:

Restaurant principal cu acces doar pentru persoanele peste 15 ani si restaurant pentru copii. In cadrul acestui restaurant se pot servi gustari in intervalul 23:30-01:30, dar si meniuri dietetice.
4  restaurante A la Carte:
Restaurant cu specific italienesc (contra cost -10 Euro)
Seafood – bucatarie bazata pe mancaruri cu fructe de mare si peste (contra cost -10 Euro)
Far Eas –  bucatarie cu specific oriental (contra cost -10 Euro)
Turcesc – bucatarie cu specific turcesc (contra cost -10 Euro)

–  9 baruri in care fiecare masa e decorata cu flori naturale in fiecare zi a anului
–  1 cafenea cu produse de patiserie
–  4 snack restaurante

FACILITATI

Restaurant principal cu acces doar pentru persoanele peste 15 ani, si restaurant pentru copii. In cadrul acestui restaurant se pot servi gustari in intervalul 23:30-01:30, dar si meniuri dietetice.

4 restaurante A la Carte:

 • Italian– bucatarie cu specific italian (contra cost -10 Euro)
 • Seafood – bucatarie bazata pe mancaruri cu fructe de mare si peste (contra cost -10 Euro)
 • Far East – bucatarie cu specific oriental (contra cost -10 Euro)
 • Turkish Cuisine – bucatarie cu specific turcesc (contra cost -10 Euro)

–  9 baruri in care fiecare masa e decorata cu flori naturale in fiecare zi a anului

–  1 cafenea cu produse de patiserie

– 4 snack restaurante

Centru Spa

Fara plata: 3 camere de masaj pentru cupluri, Spa Suites, centru de fitness, 2 saune, 3 saloae de infrumusetare, baie turceasca, baie de aburi, 11 camere de terapie, vitamin bar, zona de odihna.

Cu plata: servicii de masaj si hamam, tratamente corporale, servicii de infrumusetare-manichiura-pedichiura.

Fara plata: fitness si programe de instruire alaturi de echipa Les Mills, activitati culturale, spectacole de dans cu grupuri renumite din diferite tari, turnee zilnice, jocuri speciale, spectacole cu muzica live, programe de divertisment in fiecare seara, diferite evenimente sustinute de DJ renumiti, club de noapte, petreceri pe plaja.

Mini Club Cicada – cu o suprafata de 500 mp, dispune de receptie speciala si este destinat copiilor de 4-12 ani, cu intrare pe baza de card. Sunt organizate spectacole saptamanale, zile de nastere, reprezentatii de magie-clovni-animale. Programul acestui mini club se poate modifica in functie de sezon.

Cu plata: bowling, jocuri electronice, play station.

PLAJA SI PISCINE

Plaja privata cu nisip, ponton si pavilioane, 2 piscine interioare cu apa incalzita, 3 piscine exterioare pentru adulti si copii, o piscina cu valuri, Aqua World cu 8 tobogane.

SPORTURI SI ACTIVITATI

Fara plata: darts, tenis de masa, 2 zile pe saptamana lectii de tenis si 4 zile lectii de golf, basket, aerobic, gimnastica, polo, pilates, body-balance, zumba, dansuri orientale si latine, fotbal, diferite jocuri interactive, fitness si programe de instruire alaturi de echipa Les Mills, activitati culturale, spectacole de dans cu grupuri renumite din diferite tari, turnee zilnice, jocuri speciale, spectacole cu muzica live, programe de divertisment in fiecare seara, diferite evenimente sustinute de DJ renumiti, club de noapte, petreceri pe plaja.
Cu plata: parasailing, plimbari cu banana, jet ski si water ski, academie de fotbal, biliard, lectii private de fitness /inot/ tenis/ surf/ catamaran, bowling, jocuri electronice, play station.

Preţul final include

 • Cazare 7 nopţi

 • Servicii masă conform specificaţiilor hotelului

 • Bilete avion charter dus-întors, zbor direct

 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport

 • Bagaj de cală 20kg, bagaj de mână 7 kg

 • Taxele de aeroport (95 euro)

 • Asistenţa turistică locală

Preţul final nu include

 • Asigurarea medicală şi storno

 • Excursiile opţionale şi taxele de intrare la obiectivele turistice

 • Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte informaţii utile

 • Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.

 • Agenţia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei vă rugăm verificaţi pagina de internet a hotelului ales de către dumneavoastră.

 • Distribuţia camerelor la hoteluri de face de către recepţiile acestora. Urmare a acestui fapt, vă rugăm să rezolvaţi problemele legate de amplasarea sau apectul camerei direct la recepţia hotelului, asistat de către reprezentant.

 • Întrucât pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelul poate solicita taxe suplimentare (pentru minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat, etc), vă rugăm să solicitaţi recepţionerului, în momentul sosirii dumneavoastră la hotel, să vă informeze cu exactitate asupra acestor costuri suplimentare.

Pagina Web

http://www.regnumhotels.com/