Hotel Port River 5*

Localizare

Hotelul este situat la 5 km  de Side si la 70km  de aeroportul din Antalya . Are o suprafata de 25.000 mp si a fost deschis in anul 2015.

Facilitati

Hotelul are o capacitate de 250 camere.

Economic Room – au o suprafata de 20 de mp si sunt dotate cu un pat dublu, minibar (apa,sucuri ), TV LCD cu canale prin satelit ,radio, telefon direct, internet (gratuit), balcon aer conditionat centralizat, pardoseala din parchet laminat, seif, baie cu dus/cada si uscator de par.

Camere standard– au o suprafata de 25 de mp si sunt dotate cu un pat dublu, minibar(apa,sucuri ),TV LCD cu canale prin satelit, radio, telefon direct, internet (gratuit), balcon, aer conditionat centralizat, pardoseala din parchet laminat, seif, baie cu dus/cada si uscator de par. Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane .

Family room – au o suprafata de 42 de mp si sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un dormitor cu 2 paturi single. Acestea sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, internet (gratuit), telefon direct , radio , aer conditionat centralizat, minibar ( apa,sucuri), facilitati de prepaarre ceai/cafea, pardoseala din parchet laminat , seif, baie cu dus/cada si uscator de par. Capacitatea maxima de cazare este de 4 persoane.

Hotelul dispune de un restaurant principal, de doua restaurante a la carte  cu specific italian  si turcesc  si de 3 baruri  Beach bar, Lobby bar, Disco bar. La Bistro  Bar se servesc snacks-uri, gozleme, inghetata si produse de patiserie.

Plaja privata se afla la aproximativ 400 m de hotel. Se poate ajunge la plaja cu shuttel bus gratuit (din 30 in 30 min). Prosoapele, sezlongurile, saltelele si umbrelele la plaja sunt fara plata. Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii si piscina interioara.

Port River Hotel & Spa oferă un centru SPA si o sauna, facilitati de sporturi acvatice si serviciu de inchirieri auto.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de ultra all inclusive;
-bilete avion charter dus-intors;
-transferuri aeroport-hotel-aeroport;
-un bagaj de cala, un bagaj de mana;
-taxele de aeroport ;
-asistenta turistica locala.

Nu sunt incluse
-asigurarea medicala si storno;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.