Hotel Phoenicia Holiday 4*

Localizare
Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja statiunii Mamaia, Phoenicia Holiday Resort a fost gandit pentru a gazdui in mod special familii cu copii, oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare, plaja si distractie.

Facilitati

Phoenicia Holiday Resort asigura urmatoarele tipuri de unitati de cazare:
Studio – cuprinde un spatiu deschis cu living si bucatatie, zona pentru dormit, baie si terasa. Capacitate maxima: 3 adulti +1 copil mai mic de 3 ani sau 2 adulti si 2 copii (0-13.99 ani). Cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartament cu 2 camere – cuprinde un dormitor, living cu bucatarie, hol, baie si terasa.Capacitate maxima: 3 adulti +1 copil mai mic de 3 ani sau 2 adulti si 2 copii (0-13.99 ani).Cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartament cu 3 camere – cuprinde doua dormitoare, living deschis cu bucatarie, hol,o baie si terasa.Capacitate maxima : 5 adulti + 1 copil mai mic de 3 ani  sau 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani); Apartamentele sunt dotate cu plasma in living, TV cablu, telefon, aer conditionat, internet wireless; baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape, halat baie, uscator par, bucatarie utilat, seif, uscator par, suport pantofi, masa si fier de calcat.

Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant cu specific international si romanesc, baruri, terase, cafenea orientala, piscine si cascade, locuri de joaca pentru copii, club de biliard, centru de jocuri. Complexul dispune si de un centru SPA ultramodern cu hammam turcesc inclus. La piscine si pe plaja exista umbrele de plaja, sezlonguri, prosoape de plaja.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata in nordul orasului Constanta, pe o fasie de nisip intre tarmul Marii Negre si Lacul Siutghiol, statiunea Mamaia, ,,perla litoralului romanesc”, este cea mai veche statiune a litoralului romanesc. Datorita plajei cu nisipul ultrafin, a marii linistite, a confortului oferit de unitatile de cazare dar si a numeroaselor spatii amenajate pentru copii, a multitudinii de restaurante de cel mai inalt nivel si a posibilitatilor multiple de divertisment, Mamaia este astazi una dintre cele mai atractive statiuni, in primul rand pentru familiile cu copii.

Va recomandam:
-sa petreceti o seara de neuitat in restaurantele cu specific traditional sau international, la spectacolele de cabaret sau in cluburile si discotecile din statiune;
-sa practicati sporturi nautice, fie pe mare, fie pe Lacul Siutghiol;
-sa incercati toboganele cu diferite grade de dificultate ale parcului de distractii Aqua Magic;
-sa admirati marea si statiunea de la inaltimea de 50 m, in Telegondola.