Hotel Palace 4 *

Hotel Palace – 4 *

Localizare
Hotelul de 4* Palace este situat  pe plaja statiunii Venus.

Facilitati
Dotarea standard a camerelor include baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, minibar, telefon, TV cu canale prin cablu, aer conditionat, fier de calcat si masa de calcat, balcon, acces la internet prin cablu. Camerele au vedere la curtea interioara, la piscina sau la mare.

Restaurantul Palace este situat pe latura de est a hotelului si ofera o priveliste placuta asupra marii si a parcului propriu. Atat in interiorul restaurantului, cat si la cele trei terase exterioare se servesc micul dejun, pranzul si cina. Cele  trei baruri ale complexului servesc bauturi calde si reci, bauturi racoritoare si alcoolice.

Acest complex dispune de  sala de fitness, trei terenuri de tenis, dintre care doua de antrenament, un teren de volei pe iarba, un teren de basket, masa de tenis, masa de biliard, piscina interioara, 2 piscine exterioare si o piscina pentru copii.  Sala de conferinte, cu o capacitate de 400 de locuri, include echipament audio-vizual modern. Centrul Medicap SPA ofera  turistilor, contra cost, proceduri geriatrice precum: bai cu apa sulfuroasa mezotermala, bai cu curenti galvanici, magnetoterapie, masaj ultrasunet cu gerovital, etc.  Hotelul dispune de parcare privata.

Servicii incluse:
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de all inclusive.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Localizata intre Saturn la sud si Cap Aurora la nord, Venus este o oaza de verdeata in care rasar hoteluri impunatoare ce poarta, in marea lor majoritate, nume de fete. Statiunea dispune de o plaja naturala larga, fragmentata de golfulete. In statiune exista posibilitatea de a face bai de namol pe malul Lacului Venus

Va recomandam:
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa  admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice;
-sa mergeti la cursurile de echitatie de la Herghelia Mangalia. Herghelia Mangalia este cea mai mare din sud-estul Europei si este populata numai cu cai de rasa.