Hotel O3Zone 4*, Baile Tusnad

Localizare
Complexul Hotelier O3Zone este situat in centrul statiunii Baile Tusnad. Lacul Ciucas se afla la mai puţin de 3 minute de mers pe jos de proprietate. Partiile din zona de schi Tusnad sunt la 1 km.

Facilitati
Complexul O3Zone ofera cazare in camere twin, matrimoniale si apartamente, ce dispun de urmatoarele dotari au urmatoarele dotari: telefon, minibar, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, seif, balcon. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Restaurantul hotelului serveste preparate cu specific international dar si regional. De asemenea cele 2 baruri ale hotelului stau la dispozitia oaspetilor.

Hotelul dispune de centru SPA cu piscina cu apa incalzita si instalatie de inot contra curentului, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, cabinet de terapie, masaj, impachetari, tratamente corporale.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop, sala de conferinte, serviciu de trezire, room service, parcare privata.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de pensiune completa.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Cea mai mica statiune balneara din tara, Baile Tusnad, cunoscuta si ca “Mica Elvetie”, este situata in partea sudica a Depresiunii Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc, la o altitudine de 650 de metri.  Statiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete, recomandata pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, urinare si ale sistemului nervos, dispune de 44 de izvoare naturale si foraje din care in prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale. Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat tonic, favorabil reconfortarii psihice.