Hotel Munamar Beach Resort 4*

Localizare

Munamar Beach Resort este situat pe celebra coasta turcoaz de la Marea Egee, la 60 m de plaja Içmeler, la o distanta de 8 km de centrul de Marmaris, la 200 m de la centrul Içmeler și 100 km de aeroportul Dalaman. Marmaris este accesibil cu ajutorul microbuzelor publice care sunt disponibile la fiecare 5 minute de la fata hotelului.

Cazare

Toate camerele au aer condiționat, TV LCD prin satelit, seif, minibar, telefon direct, balcon. baie cu duș, uscător de păr. La subsol cameră acoperită cu covor.
Cameră Standard: Are vedere la mare sau vedere la piscină, cu paturi duble sau twin, balcon cu vedere la mare sau la piscina, pardoseli cu covor.
Cameră Suite: Are vedere la mare sau vedere la piscină, cu paturi duble sau twin, balcon cu vedere la mare sau la piscina, pardoseli cu covor. Camera de zi este conceput pentru utilizarea de zi cu zi.
King Suit: Cu vedere la mare, alcătuit dintr-un dormitor, cameră de zi mare si doua bai.

Activități: Internet, Biblioteca și TV colț wireless, saună, baie turcească, Medic de gardă (24 ore),Salon de infrumusetare, Shopping Arcade, Magazin Foto, Coafor, Fitness, Sporturi de apa, Beachvoleyball, tenis de masă, sport, frumusete sanatoasa, animație moale.

Serviciile all inclusive: (Between10: 00 – 24:00 pm) Restaurant principal: 350 Capacitate (stil bufet)
07:00 – 10:00 Mic dejun
10:00 – 10:30 Mic dejun târziu
12:30 – 14:00 Masa de prânz
15:00 – 16:00 Snack
19:00 – 21:30 Cina
23:30 – 24:00 Late Night Supă
Bauturi:
Carmelos Bar: 10.00 – 24.00 Deschidere la 02.00 oră
17:00 – 17:30 ora de ceai
Bar Pool: 10:00 – 18:00 băuturi diferite
Beach Bar: 10:00 – 18:00 băuturi diferite
A La Carte: Capri Restaurant
19:30 – Cina 22:00 (numai cu rezervare) MINI Bar de apă și băuturi răcoritoare sunt gratuite în ziua sosirii
Observații importante:
Toate bauturile locale, sticla de vin, bere la halbă (Efes), băuturi răcoritoare și băuturi calde sunt incluse în conceptul de all inclusive. Conceptul all inclusive este de la 10:00 la 24:00.
Toate bauturile de import, cocktail-uri congelate, vinuri speciale, sucuri proaspete de fructe, băuturi îmbuteliate, cappuccino, espresso sunt excluse.
Oaspeții se pot bucura de un restaurant à la carte capri o dată pe săptămână în timpul lorrămâne.
Hotelul are dreptul de a modifica locațiile serviciilor de alimentatie, fără notificare prealabilă. Deschiderea și datele de restaurante de închidere s-ar putea schimba din cauza condițiilor meteorologice. Animalele de companie nu sunt permise.

Preţul final include

 • Cazare 7 nopţi
 • Servicii masă conform specificaţiilor hotelului
 • Bilete avion charter dus-întors, zbor direct
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Bagaj de cală 20kg, bagaj de mână 7 kg
 • Taxele de aeroport
 • Asistenţa turistică locală

Preţul final nu include

 • Asigurarea medicală şi storno
 • Excursiile opţionale şi taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte informaţii utile

 • Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.
 • Agenţia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei vă rugăm verificaţi pagina de internet a hotelului ales de către dumneavoastră.
 • Distribuţia camerelor la hoteluri de face de către recepţiile acestora. Urmare a acestui fapt, vă rugăm să rezolvaţi problemele legate de amplasarea sau apectul camerei direct la recepţia hotelului, asistat de către reprezentant.
 • Întrucât pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelul poate solicita taxe suplimentare (pentru minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat, etc), vă rugăm să solicitaţi recepţionerului, în momentul sosirii dumneavoastră la hotel, să vă informeze cu exactitate asupra acestor costuri suplimentare.