Hotel Montana 3*, Covasna

Localizare
Hotelul Montana este situat in partea de sud-est a statiunii Covasna, la mai putin de 1 km de centrul orasului.

Facilitati
Camerele hotelului au ca facilitati: TV cu canale prin cablu, pardoseala de gresie/marmura, garderoba/dulap, frigider, baie privata cu cada/dus si articole de toaleta gratuite, balcon cu vedere panoramica.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop, o terasa, biciclete de inchiriat si depozit de bagaje, restaurant, bar,  centru de tratamente specializat ce include si o sauna, o cada cu hidromasaj, o cada cu apa termala si servicii de masaj, sala de conferinte, parcare. Internet wireless este disponibil in zonele publice si este gratuit.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun/pensiune completa.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Numele orasului situat la marginea sud-estica a partii inferioare a Carpatilor de Curbura, la o altitudine de 580 m,  vine de la cuvantul slavon „cvaz”, ceea ce inseamna „acru-acrisor” (referire la gustul apelor minerale de aici).  Cu cele 1000 de izvoare cu apa minerala carbogazoasa, bicarbonata, sau continând diversi compusi ai fierului, iodului, bromului sau clorului, Covasna este  cea mai renumita statiune balneo-climaterica din tara pentru tratarea afectiunilor cardio-vasculare. In centrul orasului poate fi gasita „Balta Dracului”, rezultatul unei eruptii vulcanice din 1880. In imediata apropiere a orasului se afla „Valea Zanelor”, zona renumita pentru Planul Inclinat (monument tehnic unicat in Europa) si pentru privelistea minunata.