Hotel Mondial 4*

Localizare
Amplasat in statiunea Eforie Nord, la 100 de metri fata de malul marii, hotelul Mondial este menit sa readuca spiritul si eleganta de petrecere a  un sejur la mare.

Facilitati
Camerele hotelului sunt echipate cu elemente de calitate superioara, mobila din lemn masiv, birou, minibar, telefon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un frigider si o baie moderna, cu articole de toaleta si uscator de par. Unele camere au vedere la mare.

Hotelul Mondial ofera un bar, o piscina exterioara, o receptie deschisa non-stop, o camera de bagaje si o parcare pazita. Gradina include o terasa si un teren de joaca pentru copii.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.