Hotel Mirage World 4*

Hotelul este localizat la 200m de centrul orasului Icmeler, la 7km de Marmaris si la 80 m de plaja.

Cazare

Hotelul a fost construit in anul 1996 si renovat in anul 2005. In cadrul hotelului sunt 183 camere duble, 12 camere familiale si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, toate camerele avand vedere spre uscat.
Nu este permisa introducerea de bauturi sau mancare in hotel.
Zilnic se face curatenie in camera, iar asternuturile si prosoapele se schimba la fiecare 3 zile. Room service cu plata si internet wireless in camera fara plata.
Cateva camere au vedere la piscina ( nu au pret diferentiat)

Standard Room: camerele standard au aproximativ 16 m2 in care pot fi cazati maxim 2+2 copiii, majoritatea sunt camere triple si sunt dotate cu aer conditionat cu split, sistem de incalzire, telefon, baie cu dus, uscator de par, minibar (cu plata), mocheta, TV, balcon si internet.

Family Room: camerele familiale au aproximativ 32 m2 in care pot fi cazati maxim 4 persoane, sunt dotate cu aer conditionat cu split, sistem de incalzire, telefon, baie cu dus, uscator de par, minibar (cu plata), mocheta, TV, balcon si internet.

Facilitati

2 piscine exterioare, 1 piscina exterioara pentru copii, tobogane cu apa, 1 restaurant interior, 1 restaurant exterior, 3 baruri (Mirage Bar, Terrace Bar, Lobby Bar), centru de fitness, sauna, club pentru copii, teren de joaca, animatie, sala de conferinta si magazin de bijuterii.
Cu plata sunt: babysitting, masaj, spalatorie, coafor, centru de frumusete si internet cafe.

Servicii

All Inclusive (AI):
In cadrul restaurantului principal se serveste micul dejun, pranzul, cina, cina tarzie, ceai, cafea, gustari, bauturi alcoolice si nealcoolice locale.
Toate bauturile sunt servite la pahar si sunt de la dozator.
Contra cost sunt bauturile si mancare dupa ora 23.30, bauturile de import, sucurile naturale si toate bauturile la sticla.

Plaja

Publica, foarte aproape de hotel, cu nisip si pietris – sezlongurile, prosoapele si saltelele sunt cu plata (aproximativ 2 euro/persoana).

Sporturi

Teren de joaca pentru copii, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 – 12 ani, volei, baschet, masa de tenis, darts, baschet, teren de tenis.
Cu plata sunt: jocurile pe calculator, hochei pe iarba, biliard si sporturi nautice

Preţul final include

 • Cazare 7 nopţi
 • Servicii masă conform specificaţiilor hotelului
 • Bilete avion charter dus-întors, zbor direct
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Bagaj de cală 20kg, bagaj de mână 7 kg
 • Taxele de aeroport
 • Asistenţa turistică locală

Preţul final nu include

 • Asigurarea medicală şi storno
 • Excursiile opţionale şi taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte informaţii utile

 • Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.
 • Agenţia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei vă rugăm verificaţi pagina de internet a hotelului ales de către dumneavoastră.
 • Distribuţia camerelor la hoteluri de face de către recepţiile acestora. Urmare a acestui fapt, vă rugăm să rezolvaţi problemele legate de amplasarea sau apectul camerei direct la recepţia hotelului, asistat de către reprezentant.
 • Întrucât pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelul poate solicita taxe suplimentare (pentru minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat, etc), vă rugăm să solicitaţi recepţionerului, în momentul sosirii dumneavoastră la hotel, să vă informeze cu exactitate asupra acestor costuri suplimentare.

Pagina Web

http://www.mirageworld.biz/