Hotel Mirage MEDSPA 4*

Localizare
Elegantul hotel de 4* Mirage MEDSPA  este situat in partea de nord a statiunii Eforie Nord, langa promenada si plaja de nisip.

Facilitati
Mirage MedSPA Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare.

Camerele duble, cu o suprafata de 20 de mp,  au baie cu dus, uscator de par, si articole de toaleta gratuite, seif, TV cu canale prin cablu, internet wireless, frigider, aer conditionat, balcon, geam termopan, mocheta, acces pe baza de cartela.

Apartamentele au o suprafata de 40 de mp si sunt formate din living + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu, uscator de par si articole de toaleta gratuite, seif, TV cu canale prin cablu, internet wireless, frigider, aer conditionat, balcon, mocheta, acces pe baza de cartela.

Cel mai nou centru de sanatate din statiunea Eforie Nord, Mirage MEDSPA, cu o suprafata de 2700 de metri patrati  pune la dispozitia clinetilor sai 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda,  dusuri ciclonice,  fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer.

Restaurantul Mirage precum si Cherhanaua La Stuf, Restaurantul Imperial, Terasa Litoral si Clubul Yacht, toate localizate in Statiunea Eforie Nord, reprezinta optiuni pentru satisfacerea celor mai diverse preferinte culinare si de entertainment. Mirage Bar si Elixir bar servesc cocktailuri delicioase, bauturi alcoolice fine, ceaiuri revigorante si sucuri naturale.

Oaspetii hotelului au acces la urmatoarele servicii si facilitati:  receptie cu program nonstop, parcare, internet Wi-Fi in intreaga proprietate, piscina interioara, o sala de conferinte modulara, cu o capacitate de 100 de persoane, pentru desfasurarea de team-buildinguri, traininguri, seminarii, prezentari audio-video, simpozioane, congrese, lansari de produs, sedinte sau intalniri informale.

Servicii incluse
-cazarea;
– serviciile de masa in regim de mic dejun/demipensiune/pensiune completa.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice,  respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.