Meteor 3*, Jupiter

 

Localizare
Hotelul Meteor este situat in centrul statiunii Jupiter la o distanta de cca 20 m de plaja.

Facilitati
Proprietatea este formata din 203 camere duble cu balcon, 11 camere duble fara balcon si 9 camere de familie, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Camerele hotelului sunt dotate cu balcon, frigider, TV cu canale prin cablu, aer conditionat, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.

Oaspetii pot lua masa la restaurant si pot savura diverse bauturi la bar. Un loc de joaca pentru copii este, de asemenea, disponibil, iar WiFi gratuit este oferit in zonele publice. Hotelul dispune si de sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri. In apropierea proprietatii exista o parcare publica cu plata.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre Neptun si Venus, intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, de Lacul Tismana si de padurea de mesteceni Comorova, Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc. Statiunea cu plaje mari,cu nisip fin este indicata atat pentru odihna si cura heliomarina cat si pentru tratament curativ (hipotiroidism, anemii secundare ,stari de debilitate, unele dermatoze etc.).

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice ;
-sa asistati la concertele, spectacolele, piesele de teatru care au loc la Teatrul de Vara din Jupiter.