Majestic 3*, Jupiter

 

Localizare
Hotelul Majestic Jupiter – 3* a fost complet renovat si pune la dispozitia turistilor toate conditiile necesare unei vacante de vis la malul Marii Negre.
Hotelul Majestic Jupiter -3* este amplasat in partea de nord a statiunii Jupiter, la aproximativ 50 m de plaja.

Facilitati
Hotelul Majestic Jupiter – 3* a fost complet renovat si pune la dispozitia turistilor toate conditiile necesare unei vacante de vis la malul Marii Negre. Cele
174 de camere duble si 8 apartamente sunt dotate cu aer conditionat, TV, racitor, baie cu dus, balcon, telefon, cosmetice in baie. Hotelul dispune terasa si restaurant, lobby-bar,s ala de conferinta, piscina exterioara, centru SPA ( hammam, sauna, jacuzzi, fish spa), gradina de vara, loc de joaca pentru copii, parcare – in limita locurilor disponibile, camera de bagaje, internet wireless in lobby.

Oaspetii hotelului au la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: program de seară, loc de joaca pentru copii, acces la piscina cu sezlonguri si umbrele, parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile, pastrare valori, camera de bagaje,  comanda taxi, internet wireless in lobby.

Serviciile de masa se acorda in restaurantul Majestic, care deserveste clientii in salonul special amenajat dar si pe terasa.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de all inclusive.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre Neptun si Venus, intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, de Lacul Tismana si de padurea de mesteceni Comorova, Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc. Statiunea cu plaje mari,cu nisip fin este indicata atat pentru odihna si cura heliomarina cat si pentru tratament curativ (hipotiroidism, anemii secundare ,stari de debilitate, unele dermatoze etc.).

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice ;
-sa asistati la concertele, spectacolele, piesele de teatru care au loc la Teatrul de Vara din Jupiter.