Intim 3*, Costinesti

Localizare
Hotelul Intim (fost Scoica) este situat in partea de sud a statiunii (in noul cartier rezidential),  la doar 30 de metri de plaja din Costinesti.

Facilitati
Cele 44 de camere duble ale hotelului aer conditionat, TV cu canale prin cablu, minibar, baie cu dus.  Internet Wi Fi  este disponibil in toate camerele hotelului.

Restaurantul are o capacitate de 80 locuri cu specific national si international. Masa se poate servi si pe terasa hotelului care dispune de un numar de 30 locuri.

Oaspetii hotelului au acces la urmatoarele servicii si facilitati:  room service, seif, restaurant,  terasa, bar, curte interioara, parcare

Servicii incluse
-cazarea;
– masa in regim de  mic dejun/demipensiune .

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Cand spunem Costinesti, ne gandim la statiunea tineretului, la Radio Vacanta, la Obelisc sau la epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Plaja cu lungime de 1 km, nisipul fin, spectacolele si concertele organizate in fiecare seara in discotecile din statiune sau la Teatrul de Vara, terenurile de sport, o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta pe Lacul Costinesti fac din Costinesti destinatia pefecta pentru vacanta de vara.

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing;
-sa participati la evenimentele culturale si de divertisment: „Serbarile Marii”, „Gala tinerilor actori”, Festivalul national de jazz”, „Salonul national de grafica satirica pentru tineret”;
-sa asistati la concertele si spectacolele  care au loc la Teatrul de Vara.