Hotel Cupidon 2*

Localizare
Situat intr-o oaza de liniste, la aproximativ 350 de metri de mare si 100 de metri de Lacul Techirghiol, hotelul Cupidon va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la malul marii.  

Facilitati
Complexul dispune de camere duble, recent renovate, ce sunt dotate cu aer conditionat ,TV cu canale prin cablu, frigider, baie cu dus. Toate camerele dispun de balcon.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, camera de bagaje, internet wireless.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun/demipensiune/pensiune completa.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.