Hotel Clermont 4*, Covasna

Localizare
Situat partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principala. Hotelul Clermnt beneficiaza de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturi.

Facilitati
Camerele hotelului au ca facilitati: aer conditionat, TV cu canale prin satelit, seif, minibar, baie privata cu cada/dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon cu vedere panoramica. Libertatea de miscare, intimitatea desavarsita si privelistea minunata pe care o descoperiti de la fereastra fiecarei camere a hotelului reprezinta efectele benefice ale unei arhitecturi generoase, gandite in favoarea oaspetelui si in consonanta cu tendintele actuale.

Restaurantul serveste preparate din bucataria internationala. La hotel exista o masa de biliard si o pista de bowling. In gradina este amenajat un loc de joaca pentru copii.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop, piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet gratuit prin cablu & wireless, tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie etc.), room service, spalatorie/calcatorie, transfer de la gara sau aeroport, lucrari secretariat & consumabile, inchiriere notebook, rent-a-car, taxi, parcare.

Centrul de Sanatate Clermont se axeaza pe 2 tipuri de servicii: de prevenire si tratare a bolilor cardiovasculare (ameliorarea hipertensiunii arteriale, afectiuni cardio-vasculare, etc.) si de reincarcare a organismului prin proceduri antistres si relaxare. Procedurile medicale ce pot fi prescrise in cadrul Centrulu de Sanatate Clermont in urma unei consultatii medicale obligatorii sunt: bai CO2, mofeta, baie galvanica, aerosoli, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curenti Trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete, microunde, kinetoterapie individuala si de grup, vibromasaj, masaj limfatic, masaj medical, terapie laser. In cadrul Centrului de infrumusetare Clermont sunt oferite urmatoarele facilitati si servicii: gimnastica de intretinere in cadrul salii de fitness, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, hidromasaj aromatic, terapii si tratamente corporale, tratament facial, masaj de relaxare, masaj facial si decolteu, masaj cu pietre vulcanice, manichiura, coafura, pedichiura.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun/pensiune completa.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Numele orasului situat la marginea sud-estica a partii inferioare a Carpatilor de Curbura, la o altitudine de 580 m,  vine de la cuvantul slavon „cvaz”, ceea ce inseamna „acru-acrisor” (referire la gustul apelor minerale de aici).  Cu cele 1000 de izvoare cu apa minerala carbogazoasa, bicarbonata, sau continand diversi compusi ai fierului, iodului, bromului sau clorului, Covasna este  cea mai renumita statiune balneo-climaterica din tara pentru tratarea afectiunilor cardio-vasculare. In centrul orasului poate fi gasita „Balta Dracului”, rezultatul unei eruptii vulcanice din 1880. In imediata apropiere a orasului se afla „Valea Zanelor”, zona renumita pentru Planul Inclinat (monument tehnic unicat in Europa) si pentru privelistea minunata.