Hotel Ciucas 3*, Baile Tusnad

Localizare
Hotelul Ciucas este un hotel balnear situat in centrul statiunii Baile Tusnad, la doar 100 de metri de lacul Ciucas.

Facilitati
Camerele sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, TV cu canale prin cablu, minibar, frigider, aer conditionat, telefon si balcon. Unele camere au balcoane private, iar unele includ, de asemenea, camere de zi spatioase, cu canapea. Cele mai bune camere au cada cu hidromasaj si zona de relaxare. Internet wireless este disponibil in zonele publice si este gratuit.

Restaurantul hotelului serveste  zilnic specialitati românesti si mic dejun tip bufet.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. De asemenea, in incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de fitness, sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbogazoase, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop, tenis de masa, biliard, parcare.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Cea mai mica statiune balneara din tara, Baile Tusnad, cunoscuta si ca “Mica Elvetie”, este situata in partea sudica a Depresiunii Ciucului, intre muntii Harghita si Bodoc, la o altitudine de 650 de metri.  Statiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete, recomandata pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, urinare si ale sistemului nervos, dispune de 44 de izvoare naturale si foraje din care in prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale. Climatul subalpin, aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat tonic, favorabil reconfortarii psihice.