Hotel Belvedere 2*

Localizare
Hotelul Belvedere este situat la 200 de metri de plaja statiunii Eforie de Nord si  la 50 de metri de gara, de lacul Techirghiol si de centrul de tratament Traian.

Facilitati
Hotelul dispune de 118 camere duble ce sunt dotate cu dotate cu frigider,  TV cu canale prin cablu, baie cu dus si balcon, Camerele au vedere la mare sau la lac. 

Facilitatile hotelului includ receptie, seif la receptie, restaurant, bar, terasa, parcare privata.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun/demipensiune/pensiune completa.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam:
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.