Hotel Aurum Moon Holiday 5*

Hotel nou deschis  in 2016 situat la 5 km de Didim, cu plaja privata.
Dotari camere

Toate cele 478 de camere sunt dotate cu: baie proprie, TV, telefon, uscator de par, minibar, safe box, aer conditionat si balcon. Tarifele sunt pentru cazare in club standard room. Reducere promo standard room: -2 euro /zi/pers. Supliment cazare in cladire principala: +3 euro /zi/pers.
Dotari complex hotelier

Club Standard Camere: Total 98 camere; camerele de club sunt 28-33 m² și decorate în stil modern. Toate camerele au paturi franceze Club sau twin, duș în baie, de asemenea, pot fi cazați 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți.
Club Camere pentru Familii: Numărul total de camere de familie este 46. Apartamentele de familie sunt 30 m² și mobilate în aceleași standarde cu camerele de club. O suită de familie are o baie și WC, si doua dormitoare separate de o ușă. Dormitoare pot fi cazați pentru 4 persoane.
Club Junior Suit: Numărul total de apartamente de familie este 50.The suite junior club sunt 29 la 41 m² și mobilate în aceleași standarde cu camerele de club. O suită junior club are o baie și WC, si doua dormitoare separate de o ușă care o camera are un pat franțuzesc, iar celălalt are 2 canapele extensibile. Dormitoare pot fi cazați pentru 4 persoane.
Suit Club: Numărul total de apartamente Club este Suites Club 16.În sunt 58 m² și mobilate în aceleași standarde cu camerele de club. O suită de club are o baie și WC, și trei dormitoare separate de o ușă care o camera are un pat franțuzesc, a doua cameră are pat twin și al treilea are canapele extensibile. Dormitoare pot fi cazați pentru 4 persoane.
Principal Block 1: Prima Block 1 este de 7 etaje și dispune de 140 camere. Aceste camere sunt de 34 m² și mobilate în aceleași standarde cu camerele de club. Toate aceste camere au pat franțuzesc, cabină de duș în baie, de asemenea, pot fi cazați 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți.
Principal Block 2: Prima bloc 2 este de 6 etaje si dispune de 128 camere. Aceste camere sunt de 34 m² și mobilate în aceleași standarde cu camerele de club. Toate aceste camere au pat franțuzesc, cabină de duș în baie, de asemenea, pot fi cazați 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți.

Hotelul dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal, 5 restaurante A’ la carte, 3 baruri, centru SPA, baie turceasca, sauna, masaj, tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, darts, miniclub, discoteca, animatie, 2 tobogane.

Servicii de masa

Ultra all inclusive

Localizare: ALTINKUM MAH.240.SOK.NO:17,DIDIM/AYDIN,Turkey

Preţul final include

 • Cazare 7 nopţi
 • Servicii masă conform specificaţiilor hotelului
 • Bilete avion charter dus-întors, zbor direct
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Bagaj de cală 20kg, bagaj de mână 7 kg
 • Taxele de aeroport
 • Asistenţa turistică locală

Preţul final nu include

 • Asigurarea medicală şi storno
 • Excursiile opţionale şi taxele de intrare la obiectivele turistice
 • Alte taxe şi cheltuieli personale

Alte informaţii utile

 • Clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din respectiva ţară.
 • Agenţia nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele neconcordanţe în privinţa facilităţilor hotelului sau ale camerei. Pentru acurateţea informaţiei vă rugăm verificaţi pagina de internet a hotelului ales de către dumneavoastră.
 • Distribuţia camerelor la hoteluri de face de către recepţiile acestora. Urmare a acestui fapt, vă rugăm să rezolvaţi problemele legate de amplasarea sau apectul camerei direct la recepţia hotelului, asistat de către reprezentant.
 • Întrucât pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelul poate solicita taxe suplimentare (pentru minibar/frigider, seif, prosoape la plajă, aer condiţionat, etc), vă rugăm să solicitaţi recepţionerului, în momentul sosirii dumneavoastră la hotel, să vă informeze cu exactitate asupra acestor costuri suplimentare.

Pagina Web Hotel Aurum Moon Holiday 5*

http://www.aurumhotels.com.tr/en/aurum-moon-resort