Grand Hotel Balvanyos  4*, Covasna

Localizare
Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a muntilor Bodoc, Grand Hotel Balvanyos este situat intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, la mai putin de 10 km de lacul Sfanta Ana.

Facilitati
Elegant mobilate, cu vedere panoramica asupra Masivului Ciomatu, camerele hotelului au ca facilitati: aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif, minibar, baie privata cu cada/dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.  In zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet WiFi.

Restaurantul hotelului serveste preparate culinare din bucataria romaneasca si ungureasca traditionala, dar si specialitati internationale. Zona rustica a complexului hotelier cuprinde un restaurant si o terasa special amenajata pentru gustari traditionale, scoase din cuptorul bunicii, in timp ce seara la un foc de tabara se poate servi un vin fiert sau o adevarata palinca secuiasca si se poate gusta din pogacelele cu jumari sau Kurtoskalacs-ul pregatit chiar in fata Dumneavoastra. Lobby barul este completat cu un lounge special decorat.

Amplasat printre izvoarele naturale si brazii seculari, centrul SPA Grand Santerra se intinde pe mai mult de 2000 de metri patrati si are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi si o camera de sare. Sala de fitness moderna este punctul de pornire si de sfarsit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj si terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspetii se pot bucura de gustari sanatoase la SPA Café.

Alte facilitati si servicii oferite de catre proprietate: receptie cu program nonstop,  inchiriere de biciclete, biliard, teren de tenis, teren de joaca pentru copii, parcare privata.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Numele orasului situat la marginea sud-estica a partii inferioare a Carpatilor de curbura, la o altitudine de 580 m,  vine de la cuvantul slavon „cvaz”, ceea ce inseamna „acru-acrisor” (referire la gustul apelor minerale de aici). Cu cele 1000 de izvoare cu apa minerala carbogazoasa, bicarbonata, sau continand diversi compusi ai fierului, iodului, bromului sau clorului, Covasna este  cea mai renumita statiune balneo-climaterica din tara pentru tratarea afectiunilor cardio-vasculare. In centrul orasului poate fi gasita „Balta Dracului”, rezultatul unei eruptii vulcanice din 1880. In imediata apropiere a orasului se afla „Valea Zanelor”, zona renumita pentru Planul Inclinat (monument tehnic unicat in Europa) si pentru privelistea minunata.