Frederic Joliot Curie Hotel 3*

Localizare
Hotelul Frederic Joliot Curie este amplasat la 100 de metri de plaja, in centrul  statiunii Sf Constantin si Elena. Hotelul este unul din cele mai inalte hoteluri din statiune, oferind clientilor sai, o frumoasa vedere asupra marii .

Facilitati
Camerele hotelului includ aer conditionat, TV cu canale prin satelit, telefon, frigider, baie cu dus si articole de toaleta gratuite, balcon.

Oaspetii hotelului au acces la urmatoarele servicii si facilitati:  receptie non-stop, camera de bagaje, sala de conferinta complet echipata si utilata, centru SPA, restaurant, baruri, piscina exterioara pentru adulti, sala de fitness, sauna, solar, masaj, gradina, parcare, servicii de transfer, fax/copiator, internet corner.

Servicii incluse
-cazarea;
– masa in regim de  mic dejun/demipensiune/pensiune completa/all inclusive.

Nu sunt incluse
-transportul;
-asigurarea medicala si storno;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Statiunea Sf Constantin si Elena, ce se afla la doar 10 km fata de Nisipurile de Aur, este considerata una dintre cele mai interesante statiuni de pe litoralul bulgaresc. Individualitatea statiunii este data de izvoarele cu apa minerala si termala ce pot fi intalnite pe tarm, de renumitul centrul balneologic si de parcul cu stejari seculari. Plaja cu nisip curat si foarte fin are o lungime de 5 km.