Hotel DELTA 2*

Localizare
Hotelul DELTA este situat in zona sudica a statiunii Mamaia, la cativa metri de plaja cu nisip fin. Pana la parcul acvatic Aqua Magic sunt doar 300 de metri.

Facilitati
Modernizat in anul 2016, hotelul Delta dispune de camere luminoase, dotate cu TV, minibar, baie privata cu uscator de par si articole de toaleta, aer conditionat, balcon cu vedere la Marea Neagra. Pardoseala este acoperita cu gresie. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

La barul hotelului Delta, care are o terasa in aer liber, sunt servite gustari usoare. In apropierea hotelului sunt numeroase restaurante, terase si linii de autoservire (Restaurant Doina, Aurora, Terasa Maria)

Proprietatea ofera parcare la un cost suplimentar. Animalele de companie nu sunt acceptate .

Servicii incluse:
– cazarea.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata in nordul orasului Constanta, pe o fasie de nisip intre tarmul Marii Negre si Lacul Siutghiol, statiunea Mamaia, ,,perla litoralului romanesc”, este cea mai veche statiune a litoralului romanesc. Datorita plajei cu nisipul ultrafin, a marii linistite, a confortului oferit de unitatile de cazare dar si a numeroaselor spatii amenajate pentru copii, a multitudinii de restaurante de cel mai inalt nivel si a posibilitatilor multiple de divertisment, Mamaia este astazi una dintre cele mai atractive statiuni, in primul rand pentru familiile cu copii.

Va recomandam
-sa petreceti o seara de neuitat in restaurantele cu specific traditional sau international, la spectacolele de cabaret sau in cluburile si discotecile din statiune;
-sa practicati sporturi nautice, fie pe mare, fie pe Lacul Siutghiol;
-sa incercati toboganele cu diferite grade de dificultate ale parcului de distractii Aqua Magic;
-sa admirati marea si statiunea de la inaltimea de 50 m, in Telegondola.