DAS Club Hotel Rhodopi 4*

 

Localizare
Hotelul de 4* Das Club se afla amplasat in statiunea Sunny Beach, la 150 m de plaja si reprezinta fostul complex Rodopi Zvete Flora Park.

Facilitati
Toate camerele hotelului sunt modern mobilate si sunt dotate cu au aer conditionat, TV cu canale prin cablu, zona de relaxare cu minibar si baie privata cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, balcon.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant, un snack bar, personal de divertisment, un lounge comun, mese de tenis, mini-golf, darts, aerobic, table, badminton, gimnastica, volei pe apa, fotbal, servicii de schimb valutar. Copiii se pot distra atat la locul de joaca cat si la piscina destinata lor.

Pentru copiii cu varsta pana la 16 ani accesul la tobogane este gratuit, iar pentru adulti este contracost. Atat la piscina interioara cat si la cea exterioara, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Proprietatea ofera parcare gratuita.

Servicii incluse:
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de all inclusive.

Nu sunt incluse:
-asigurarea medicala si storno;
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Situata la 88 de km sud de Varna, statiunea Sunny Beach este varianta optima pentru recreere. Aveti la dispozitie Marea Neagra, cei 8 km de plaja ce se gasesc intr-un mic golf natural, inconjurati de culmile muntilor Balcani, vecinatatea orasului antic Nessebarnnsi multiple posibilitati de distractie pentru toate varstele.