Complex Iris 3* – Mimoza 3* – Nalba 2*, Jupiter

Localizare
Complexul Iris 3* – Mimoza 3* – Nalba 2*  este situat in centru statiunii Jupiter, vis-a-vis de hotelul Meteor, la aproape 100 m de plaja. Complexul atrage prin farmecul gradinilor interioare, original amenajate care confera un loc pentru relaxare. Acest complex este compus din 2 hoteluri Iris / Mimoza de 3* si un hotel Nalba de 2* si are o capacitate de cazare de 250 de locuri, dispuse in camere duble si apartamente.

Facilitati
Camerele complexului sunt dotate cu TV, minibar, aer conditonat, bai cu dus sau cada. Spatiile de cazare sunt renovate anual, avand un mobilier deosebit finisat in lemn. Majoritatea camerelor sunt fara balcon. Masa se poate servi in restaurantul Antik situat in fata hotelului Iris. Serviciile de masa nu sunt obligatorii. Micul dejun, dejunul si cina se vor asigura pe baza unui card valoric in limita serviciilor de masa solicitate. 

Proprietatea pune la dispozitia micilor sai oaspeti urmatoarele servicii si facilitati: parc de joaca si programe speciale sustinute de animatori profesionisti, kinder zoo, unde cei mici pot interactiona cu animalute, cursuri  de origami.

Hotelul dispune de parcare proprie gratuita.

Servicii incluse
-cazarea.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.
 
Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre Neptun si Venus, intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, de Lacul Tismana si de padurea de mesteceni Comorova, Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc. Statiunea cu plaje mari,cu nisip fin este indicata atat pentru odihna si cura heliomarina cat si pentru tratament curativ (hipotiroidism, anemii secundare ,stari de debilitate, unele dermatoze etc.).

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa  admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice ;
-sa asistati la concertele, spectacolele, piesele de teatru care au loc la Teatrul de Vara din Jupiter.