Cocor 4*, Neptun-Olimp

Localizare
Hotelul de 4* COCOR este situat pe litoralul Marii Negre, la aproximativ 75 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp.

Facilitati
Camerele hotelului ofera baie cu dus, instalatie de climatizare, internet wireless gratuit, minibar, seif, telefon international, TV cu canale prin cablu, sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, balcon pentru camerele de pe etaje . Camerele ofera privelistea incantatoare a gradinii sau panorama animata a piscinei exterioare.

Restaurantul Mon Jardin, barul de la piscina, din lobby-ul hotelului ofera oaspetilor preparate culinare de exceptie, coktailuri delicioase, bauturi fine si o gama variata de gustari.

Descoperiti adevarata stare de bine si armonia interioara la centrul SPA, unde calitatea tratamentelor si varietatea produselor selectionate ca vor satisface si cele mai exigente asteptari. Daca doriti sa va antrenati, sala de fitness, echipata cu aparatura cardio de ultima generatie, va sta la dispozitie. Pentru divertismentul copiilor este pus la dispozitie un loc de joaca.

Proprietatea ofera parcare gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de demipensiune.

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp abunda in spatii verzi bine ingrijite in mijlocul carora se gasesc numeroase hoteluri, vile si restaurante. Plajele statiunii sunt propice pentru aerohelioterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece. Plaja din Neptun, cu o latime medie cuprinsa intre 30-100 de metri, cu nisip fin, ”La Steaguri”, este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc.

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice ;
-sa asistati la concertele, spectacolele, piesele de teatru care au loc la Teatrul de Vara din Jupiter.