Club Dunarea 3*

 

Localizare
Usor accesibil, modern, oferind o atmosfera relaxanta si reconfortanta, complexul hotelier Club Dunarea  reprezinta un loc ideal de petrecere a timpului liber. Complexul este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii.

Facilitati
Hotelul dispune de camere duble standard, camere duble superior si apartamente a caror dotare standard include aer conditionat, TVcu canale prin cablu, minibar, baie cu dus sau cada cu uscator de par, telefon, balcon.

Piscina cu o suprafata de 600 mp, situata in mijlocul complexului, dispune de zona pentru copii si zona pentru adulti. Piscina este deservita de un bar unde puteti sa va comandati baururile dorite. Restaurantul Dunarea, complet modernizat, satisface cele mai mari exigente gusturi culinare traditionale si internationale prin experienta culinara, spatiu si amplasament.

Oaspetii hotelului au la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: jacuzzi de exterior cu 12 jeturi de aer, 91 jeturi de apa, 2 cascade, sala de conferinta, parcare proprie gratuita, locuri de joaca pentru copii, discoteca in aer liber, seif. Plaja privata a complexului este amenajata cu umbrele si sezlonguri .

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 de metri si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii.