Club Cristal – Apartamente de vacanta, Neptun-Olimp

Localizare
Club Cristal este un complex cu apartamente de vacanta, cu unul sau doua dormitoare, recomandat pentru familiile cu copii. Acesta situat in zona centrala a statiunii Neptun, vis-à-vis de hotelul Apollo, la cca. 400m de plaja.

Facilitati
Apartamentul cu un dormitor (nr.1) este situat la parterul imobilului si are un living mare. Acesta este dotat cu aer conditionat, TV cu canale prin cablu, canapea extensibila si 2 fotolii, bucatarie utilata, baie cu cada, centrala,  terasa. Apartamentul poate fi folosit de 2 adulti si 2 copii (pana in 18 ani) sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii (pana in 10 ani).

Apartamentul cu doua dormitoare (nr.2) este situat la parterul imobilului si are un living. Acesta este  dotat cu aer conditionat, TV cu canale prin cablu, doua canapele extensibile, bucatarie utilata, baie cu cada, centrala, terasa. Apartamentul poate fi folosit de 4 adulti sau 2 adulti+2 copii.

Alte facilitati ale complexului: curte gazonata, loc de parcare pentru fiecare apartament, cu acces direct din strada, foisor, parcare.

Servicii incluse
-cazarea;

Nu sunt incluse
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp abunda in spatii verzi bine ingrijite in mijlocul carora se gasesc numeroase hoteluri, vile si restaurante. Plajele statiunii sunt propice pentru aerohelioterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece. Plaja din Neptun, cu o latime medie cuprinsa intre 30-100 de metri, cu nisip fin, ”La Steaguri”, este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc.

Va recomandam
-sa practicati sporturi nautice, schi nautic, parasailing, surfing;
-sa faceti scufundari in largul marii, sa  admirati flora si fauna marina, sub atenta indrumare a instructorilor Centrului de Scufundari si Sporturi Acvatice ;
-sa asistati la concertele, spectacolele, piesele de teatru care au loc la Teatrul de Vara din Jupiter.