Hotel BRADUL 3*, Vatra Dornei

Localizare
Hotelul Bradul este situat intr-o zona linistita, langa parcul statiunii Vatra Dornei si foarte aproape de partia de schi.

Facilitati
Camerele hotelului au balcon, telefon, TV cu canale prin cablu, birou, mocheta, baie cu cada si articole de toaleta gratuite, minibar. Camerele situate la etajul 1 si 6 sunt fara balcon. Restaurantul Hotelului Bradul serveste preparate culinare romanesti si internationale.

Daca aveti nevoie de un rasfat, centrul spa si centrul de welness va stau la dispozitie. Bucurati-va de un masaj relaxant sau petreceti timpul in cada cu hidromasaj linistitoare. De asemenea, va puteti verifica e-mailurile folosind accesul gratuit la internet wireless. Daca trebuie sa munciti, sala de conferinta dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie este la dispozitia dumneavoastra.

Daca sositi cu masina, este posibila parcarea privata gratuit la proprietate. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata in Depresiunea Dornelor, statiunea Vatra Dornei, „Perla Bucovinei”, este preferata atat de persoanele care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna, cat si de cele care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic, cu influenta benefica asupra sistemului nervos.

Va recomandam
-sa luati parte la datinile si obiceiurile traditionale specifice;
-sa parcurgeti traseele montane din Zona Dornelor (Muntii Calimani, Rarau, Giumalau, Bistritei, Suhard, Vf. Ousorul);
-sa vizitati manastirile din Bucovina.