Hotel Aqua President 3*, Baile Felix

Localizare
Hotelul Aqua President este situat in imediata apropiere a Aqua Park-ului si a Hotelului President. Zona inchisa din Aqua Park President include 13 bazine. Din acestea, 7 prezinta diferite forme de agitare a apei (vartej, whirlpool, lebada, etc). Apa din bazine este termala, de foarte buna calitate, avand si proprietati curative.

Facilitati
Camerele proprietatii au telefon, TV LCD cu canale prin cablu, baie privata cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta, minibar, aer conditionat.
Restaurantul Hotelului President ofera serviciile de masa. Oaspetii care doresc sa se antreneze au la dispozitie o sala de fitness si un teren de minifotbal.
Internet Wi-Fi este disponibil la proprietate. Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de demipensiune.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Asezata in Campia Crisurilor, la o altitudine de 150 m, beneficiind de un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate, statiunea Baile Felix este ideala pentru turismul balnear. Bogata in izvoare de ape minerale termale (20-48°C), oligotermale, radioactive, continand sulf, calciu, sodiu, statiunea beneficiaza de baze de tratament moderne, avand toate dotarile necesare pentru bai in cada sau bazin cu ape minerale, kinetoterapie in bazine cu apa minerala termala, impachetari cu namol cald, fizioterapie, inhalatii si aerosoli etc.

Va recomandam
-sa va distrati la Aqua Park President, unde veti gasi 13 piscine interioare, 5 piscine exterioare, tobogan interior si exterior, bazin cu valuri, sauna turceasca, sauna finlandeza, centru de masaj, grota mediteraneana, zona de biliard, snooker, bowling, tenis de masa, sala de squash, sezlonguri si numeroase terase;
-sa vizitati rezervatia naturala paleontologica Dealul cu Melci;
– sa admirati Lacul cu Nuferi unde cresc specii rare precum Nufarul alb (Nymphaea Alba), Lotusul Sacru (Nelumbo Nucifera), Nufarul termal (Nymphaea lotus var. Thermalis) si Chiparosul de Balta (Taxodium distichum);
-sa faceti o excursie la Pestera Ursilor, la Ghetarul de la Scarisoara sau in zona turistica Padis.