Hotel APOLLO 3*

Localizare
Hotelul de 3* APOLLO este situat intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord, aproape de plaja cu nisip a Marii Negre. Langa proprietate exista statia de autobuz ce face legatura cu orasele Constanta si Eforie Sud.

Facilitati
Camerele duble ale proprietatii includ: aer conditionat,TV LCD, cablu TV, telefon intern si international, mini-frigider, balcon, baie cu cada, pardosea acoperita in intregime cu mocheta. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice. Hotelul dispune de un restaurant a la carte cu specific national si international.

Oaspetii hotelului au acces gratuit la piscina cu sezlonguri. Pentru divertismentul copiilor este pus la dispozitie un teren de joaca.

Servicii incluse:
– cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun.

Nu sunt incluse:
-transportul;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea destinatiei in care va veti petrece vacanta
Situata intre mare si Lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord este renumita in toata Europa pentru bazele de tratament ce functioneaza tot timpul anului. Dotarile bazelor de tratament sunt la cel mai inalt nivel, de la instalatii pentru bai calde (apa sarata concentrata provenine din lacul Techirghiol), aparatura pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna pana la sali de gimnastica medicala, toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni: locomotorii, reumatice, dermatologice, respiratorii, ginecologice etc.

Statiunea Eforie Nord se mandreste insa si cu plaja ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg, cu faleza spectaculoasa, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 m si comunica cu plaja prin scarile monumentale de piatra, cu hotelurile, pensiunile, restaurantele moderne, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Va recomandam
-sa luati lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club;
-sa va relaxati la una din bazele de tratament;
-sa va bucurati de razele soarelui si de valurile marii