Amic Can Pastilla Hotel 2*, Palma de Mallorca

Localizare

Hotelul de 2* Amic Can Pastilla este situat in centrul orasului Can Pastilla, la 100 de metri distanta fata de plaja publica.

Facilitatile oferite de catre Amic Can Pastilla Hotel 2*, Palma de Mallorca

Camerele hotelului ofera balcon sau terasa, podea din gresie sau marmura, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, telefon, seif, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Oaspetii proprietatii au acces la urmatoarele servicii si facilitati: receptie deschisa non-stop, conexiune gratuita la internet Wi Fi in zona publica, internet corner, sala de conferinte, camera pentru depozitarea bagajelor, lift, schimb valutar, inchirieri biciclete si masini, spalatorie si curatatorie, un aparat automat cu sucuri, snacks-uri si cafea.

De asemenea, oaspetii cazati la hotelul Amic Can Pastilla 2* Palma de Mallorca pot beneficia de facilitatile hotelurilor  Amic Gala si Miraflores, precum: piscina, bar, restaurant sau internet WiFi. Hotelul se afla la 100 m de plaja publica cu nisip.

Servicii incluse

-cazarea
-serviciile de masa in regim de mic dejun/demipensiune/pensiune completa
-biletele de avion charter dus-intors
-transferuri aeroport-hotel-aeroport
-taxele de aeroport.

Nu sunt incluse

-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate);
-alte taxe si cheltuieli personale.

Pentru a afla mai multe detalii despre Palma de Mallorca, statiunea in care va veti petrece vacanta, va rugam sa apasati aici.