Hotel Dorisol Estrelicia 3*, Madeira

Localizare
Hotel Dorisol Estrelicia este situat in Funchal – Madeira, zona Lido, la 5 minute cu autobuzul fata de centrul orasului si la 400 m fata de promenada. Această proprietate este la 12 minute pe jos fata de plaja. Unitatea de cazare Dorisol Estrelicia a fost recent renovata si are vedere panoramica la Oceanul Atlantic.

Facilitati
Camerele moderne ale hotelului sunt dotate cu TV cu canale prin satelit, minibar si birou. Multe dintre camere au vedere la deal şi la Oceanul Atlantic. Camerele simple sunt echipate cu baie proprie dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, TV cu canale prin satelit, telefon.

Hotelul dispune de restaurant, bar, gradina, minispa cu sala de gimnastica, parcare privata.

Servicii incluse
-cazarea;
-serviciile de masa in regim de mic dejun;
-bilete avion charter dus-intors;
-transferuri aeroport-hotel-aeroport;
-un bagaj de cala,un bagaj de mana;
-taxele de aeroport;
-asistenta turistica locala;

Nu sunt incluse
-asigurarea medicala si storno;
-excursiile optionale si taxele de intrare la obiectivele turistice;
-alte taxe si cheltuieli personale.

Despre destinatia in care va veti petrece vacanta
Madeira este o regiune autonoma a Portugaliei, un arhipelag de cateva insule situat in Atlantic, la aproximativ 500 de km de coastele Africii. Locuite sunt insulele Madeira si Porto Santo, fiecare cu farmec si peisajele extraordinare, un paradis natural cu vegetaţie luxurianta si fauna unica in lume. Impreuna cu Insulele Azore si Insulele Canare, Madeira formeaza regiunea Macaronesia, botezata asa  de geografii greci, care au numit insulele Makárōn Nêsoi, adica Insulele celor Fericiti.

Va recomandam
– Sa vizitati cea mai mare padure de dafin din lume. Mergeti in nordul insulei, unde exista o padure de lauri inscrisa in 1999 pe lista patrimoniului cultural si natural mondial al UNESCO. Aceasta acopera 20% din suprafata insulei Madeira si este cea mai mare din lume. Tot in acesta padure va puteti bucura de cele peste 120 de specii de plante nemaintalnite intr-un alt loc din lume. Este zona in care traieste cea mai rara pasare marina, numita petrelul lui Zino sau petrelul de Madeira.
-Sa urcati pe Cabo Girão, a doua stanca de mare inaltime din Europa, ce se inalta la 580 de metri deasupra oceanului.
-Sa mergeti la Cãmara de Lobos, un sat pescaresc traditional, celebru pentru barcile sale de pescuit pictate stralucitor.